Brothers in Law Weizenbock

De zon in met Brothers in Law

Met de Weizenbock gaan de Brothers In Law deze zomer het terras op. Een mooie donkerblonde Weizen; maar dan hoppiger, intens bloemig en met hinten van mandarijn.

22 mei 2018 om 11:46


Weizenbock

Weinig bieren combineren zo mooi verschillende stijlprofielen als de Weizenbock. De combinatie van de natuurlijke troebelheid en gistachtige textuur van Weizen combineren geweldig met het moutige van de Bockbier-stijl.

Hybride bierstijl

Brothers in Law Weizenbock flesjes"Dit is een wat complexere bierstijl om te brouwen en dat sprak me er dan ook erg in aan;" aldus brouwer Tim Freriks. "Ik ben erg blij met de balans, het is een mooie volle Weizen geworden, maar zeker ook met een vleug karakter van de Bock-stijl."

Door te dryhoppen in plaats van de hop mee te brouwen, is de bekende Brothers In Law-twist aan de Weizenbock gegeven. Hierdoor is dit rijke, volle bier ook bloemig, verrassend fris en doordrinkbaar geworden.

Ook zijn hierdoor duidelijk hinten van mandarijn aanwezig in de geur. En met 6.2% is er nog steeds niets aan de hand.

Zomers met diepgang

Al met al is BIL Weizenbock perfect bier voor in de zon. Een frisse en doordrinkbare Weizen, met een hele mooie gelaagdheid en diepgang.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria Premium Pilsener

Dress For Victory
Het woord afleidingsmanoeuvre krijgt een geheel nieuwe betekenis met de V-dress van Bavaria.

Meer reclames van Bavaria Premium Pilsener

Laatste reacties