Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dille & Kamille lanceert bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dille & Kamille lanceert bier

19 juli 2016 om 12:44

Dille & Kamille presenteert deze zomer een eigen biertje. Dat wordt een fris en ambachtelijk witbier, op smaak gebracht met kamille: Witte met Kamille.

Dille & Kamille Witbier
Naeckte brouwers bieren
Dille en Kamille Witte met kamille logo

Het drankje wordt exclusief voor Dille & Kamille gebrouwen door De Naeckte Brouwers uit Amstelveen.

Witte met kamille witbier

Dille & Kamille Witte fles en glasDe basis van het Dille & Kamille-biertje is kuitbier, een licht troebel en traditioneel Hollands bier dat in de 15e eeuw ontstond en waarvoor veel haver gebruikt wordt. Speciaal voor Dille & Kamille werd er kamille aan toegevoegd, dat het biertje een subtiele maar bijzondere toets geeft. Het biertje heeft een alcoholpercentage van 5,5% en is zacht van smaak.

Lees ook

De Naeckte Brouwers

Het Dille & Kamille bier wordt gebrouwen door Michel Lagrand en Jan Albert van der Veen van de brouwerij De Naeckte Brouwers te Amstelveen. De brouwers, gaan net als Dille & Kamille, altijd voor eerlijk en puur. Het geheim van goed bier zit voor hen in de liefde voor het ambacht. De natuurlijke ingrediënten moeten zich perfect tot elkaar verhouden, zodat iedere graankorrel en hopbloem zijn eigen plek heeft.

Verkrijgbaarheid Dille & Kamille Witte

Het ambachtelijk gebrouwen biertje en glas is verkrijgbaar in alle Dille & Kamille winkels. Een flesje van 33cl kost €2,85. Het bijpassende glas kost €2,95.