Dille & Kamille Witbier

Dille & Kamille lanceert bier

Dille & Kamille presenteert deze zomer een eigen biertje. Dat wordt een fris en ambachtelijk witbier, op smaak gebracht met kamille: Witte met Kamille.

19 juli 2016 om 12:44


Het drankje wordt exclusief voor Dille & Kamille gebrouwen door De Naeckte Brouwers uit Amstelveen.

Witte met kamille witbier

Dille & Kamille Witte fles en glasDe basis van het Dille & Kamille-biertje is kuitbier, een licht troebel en traditioneel Hollands bier dat in de 15e eeuw ontstond en waarvoor veel haver gebruikt wordt. Speciaal voor Dille & Kamille werd er kamille aan toegevoegd, dat het biertje een subtiele maar bijzondere toets geeft. Het biertje heeft een alcoholpercentage van 5,5% en is zacht van smaak.

De Naeckte Brouwers

Het Dille & Kamille bier wordt gebrouwen door Michel Lagrand en Jan Albert van der Veen van de brouwerij De Naeckte Brouwers te Amstelveen. De brouwers, gaan net als Dille & Kamille, altijd voor eerlijk en puur. Het geheim van goed bier zit voor hen in de liefde voor het ambacht. De natuurlijke ingrediënten moeten zich perfect tot elkaar verhouden, zodat iedere graankorrel en hopbloem zijn eigen plek heeft.

Verkrijgbaarheid Dille & Kamille Witte

Het ambachtelijk gebrouwen biertje en glas is verkrijgbaar in alle Dille & Kamille winkels. Een flesje van 33cl kost €2,85. Het bijpassende glas kost €2,95.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria Premium Pilsener

Wat maakt Bavaria nou zo Bavaria?
Is het het natuurzuivere water, de eigen mouterij of is het de bourgondische familie die nog altijd hetzelfde motto volgt. Wat maakt Bavaria nou zo Bavaria?

Meer reclames van Bavaria Premium Pilsener