Doghouse van Brewdog

Dog House Craft Beer Hotel

BrewDog is druk aan het werk met hun Dog House Craft Beer Hotel. Een hotel met een eigen biertap op de kamer met het speciaalbier van de Schotse speciaalbier brouwerij.

01 maart 2018 om 09:15


Dog House Craft Beer Hotel

Het Dog House staat gepland om begin 2019 open te gaan. Het is gelegen vlak naast een brouwerij van BrewDog in Aberdeenshire (Schotland). Het meest spectaculaire aan het hotel wordt toch wel dat iedere kamer een eigen biertap krijgt... Een droom voor de échte bierliefhebbers onder ons. 

BrewDog Hotel

Vorig jaar werd ook al een BrewDog hotel bij de Amerikaanse brouwerij aangekondigd. Het nieuwe hotel in Aberdeenshire zal bestaan uit 26 kamers, allemaal met uitzicht op de brouwerij. Naast taps op de kamer zal er ook een ijskast met gekoelde biertjes aanwezig zijn op je kamer.

BrewDog is bekend van bieren als Punk IPA, Dead Pony Club, Elvis Juice en nog een aantal mooie 'craft bieren'.  

Het hotel zal mede door Crowdfunding tot stand komen. Iedereen die heeft geïnvesteerd in de plannen krijgt voorrang om er in 2019 te verblijven. 

Filmpje over het Doghouse Columbus Hotel

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Carlsberg

The Danish Way
In deze Carlsberg reclame treedt de Deense acteur Mads Mikkelsen op. Hij legt uit waarom Denen één van de gelukkigste volken op aarde zijn. Volgens hem heeft Carlsberg er mee te maken.

Meer reclames van Carlsberg