Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dommelsch omarmt darts | WK Darts

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dommelsch omarmt darts

14 december 2018 om 12:34

Dommelsch verbindt zich tot 2020 aan darts. Vanaf nu gaat het Nederlandse biermerk alle dartsprogrammering op RTL7 mede mogelijk maken. De samenwerking werd aan de vooravond van het WK bekendgemaakt.

Dommelsch en Darts
Dommelsch 0.0% flesje
Dommelsche logo

Populariteit Darts

DommelschNadat Dommelsch in 2018 met succes een nieuw jasje heeft aangetrokken, is het partnership de volgende stap voor het biermerk om te laten zien waar voor staat: Gewoon goed pils. 

Brand Manager Sjors van Drie: "Darts is mateloos populair in Nederland, zowel op TV als lokaal. Darts is no-nonsense, puur en verbindt mensen. Dat past perfect bij Dommelsch, want Dommelsch staat voor goed en herkenbaar pils met een goede prijs/kwaliteit verhouding. We zijn er trots op om ons tot tenminste januari 2020 aan darts te verbinden."

Met het partnership zal Dommelsch gedurende het hele jaar zichtbaar zijn rond alle uitzendingen voor darts, te beginnen morgen tijdens de start van het WK Darts. Ook zullen RTL7 en Dommelsch nieuwe activiteiten rondom darts op gaan zetten.

Lees ook

Dommelsch

Voor Dommelsch is het partnership met RTL7 de volgende stap in de lange termijn strategie van het merk. Eerder dit jaar lanceerde Dommelsch een volledig nieuwe uitstraling en Dommelsch 0.0%. Het biermerk profileert zich als goed, betrouwbaar en betaalbaar alternatief in een steeds complexere wereld van (speciaal)bieren en is bekend van de slogan "Maar wij hebben Dommelsch".

De samenwerking rondom darts komt volgens Van Drie daarom niet uit de lucht vallen: ‘’De nieuwe uitstraling, het Dommelsch Pilsjasje en Dommelsch 0.0% maken duidelijk dat Dommelsch leeft. Datzelfde geldt voor darts in Nederland. Deze samenwerking versterkt dat."

Pilsjasje Dommelsch