Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zeldzaam blik Heineken geeft toegang tot uitverkocht Sensation White

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Door zeldzaam blik Heineken naar uitverkocht Sensation

23 mei 2013 om 16:06

Heineken en house-evenement Sensation Into The Wild hebben samen een unieke actie op poten gezet om kaarten te winnen voor het uitverkochte feest. De komende tijd zijn deze kaarten te winnen. Het enige dat je moet doen is een wit Heineken blikje vinden!

Heineken Sensation Into The Wild blik
Heineken Experience
Heineken met S tijdens jubileum in 2017

Het heeft wat weg van Sjakie en de Chocoladefabriek, maar dan met witte bierblikjes in plaats van gouden chocoladewikkels...

Lees ook

Sixpacks kopen

Als jarenlange partner van Sensation geeft Heineken mensen de kans om alsnog naar het uitverkochte Sensation Into The Wild te gaan. De gelukkige vinders van de speciale zeldzame witte Heineken Sensation blikjes winnen namelijk vier toegangskaarten. Gisteren zijn er dertig blikjes verspreid over heel Nederland. De blikjes zitten verstopt In een speciaal Heineken Sensation sixpack.

Actiecode

Aan de onderkant van de witte blikjes zit een speciale actiecode. Door deze code door te geven via het telefoonnummer dat op de actieverpakking staat, kan de prijs binnengehaald worden. De speciale actieverpakkingen met de witte Heineken blikjes liggen tot half juni in de winkels.

Cookie instellingen