Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dry January Pack van Heineken | 31-pack

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dry January Pack van Heineken

13 december 2019 om 15:58

Heineken heeft een limited-edition 'Dry January Pack' gelanceerd in de VS. Een pakket waar elke dag een alcoholvrij biertje van Heineken in zit. Kom Dry January dit jaar makkelijk door!

Heineken January Dry Pack
Logo Heineken brouwerij
Heineken logo

De hele maand geen alcohol!

Veel bierdrinkers doen mee aan "Dry January" wat inhoudt dat je gedurende de eerste maand van het jaar geen alcohol tot je neemt. Heineken heeft daarom een pakket bedacht om de deelnemers te helpen. Zij introduceren de "January Dry Pack" om jou een handje te helpen.

Wat is Dry January?

Dry January is afkomstig uit Engeland en het werd al snel bekend in andere Engelstalige landen en ook in Nederland. Het houdt in dat je jezelf in januari uitdaagt om de hele maand geen alcohol te drinken. Dit was ooit bedoeld om een maand droog te staan zodat je aan alle kerstkillo's van december kan gaan werken en je even bewust te maken van wat je eigenlijk drinkt in een maand. 

In 2013 begon de Dry January campagne in Engeland dat de vrijwilligersorganisatie Alcohol Concern is gestart. In 2013 deden er 4.000 mensen mee en in 2014 was dat al gestegen naar 17.000 Britten. In 2016 is het pas echt populair geworden toen er 1 op de 6 Britten mee deden aan deze campagne.

Lees ook

Heineken Dry January Pack

De Nederlandse brouwerij heeft ervoor gekozen om de personen die de uitdaging aan gaan te stimuleren door een 31-pack van Heineken 0.0 aan te bieden. Een soort bier adventskalender, maar dan met alleen maar Heineken 0.0.

Zo kun je er elke dag van de maand eentje drinken zodat je niet hoeft te smachten naar andere biersoorten. Omdat het een campagne is en Heineken deelnemers wil helpen kan je dit pakket gratis en voor niets aanvragen. Het pakket gaat niet in de verkoop, maar men kan zich inschrijven om er eentje te ontvangen via januarydrypack.com

Heineken 0.0 Dry January Pack