Duitse biergarten brengt al 200 jaar plezier

24 mei 2012 om 13:00
Evenementen

Er is geen land in de wereld waarvan de mensen zoveel bier drinken in de tuin, Duitsland. Hun 'Biergarten' is al 200 jaar een traditie die trouw wordt gevolgd. De Biergarten is in Beieren ontstaan en heeft inmiddels het hele land veroverd. Niet alleen binnen Duitsland  is de 'Biergarten' populair, buitenlanders weten de Biergarten ook te vinden. 93 procent van de buitenlanders vindt het lekkere eten en drinken aanleiding voor een vakantie naar Duitsland.

Veel toeristen zien de recente opening van het tweehonderdste Biergartenseizoen dus als een stimulans voor een culinaire uitstap. 60 procent kiest echter vanwege de fantastische sfeer en uitstraling voor een vakantie in Duitsland. Er kan dus wel gesteld worden dat de Biergartens belangrijk zijn voor het toerisme in Duitsland, zegt directeur Petra Hedorfer van de Deutsche Zentrale fΓΌr Tourismus e.V. (DZT) in Frankfurt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Internet:

- www.germany.travel
- www.200-jahre-biergarten.de

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria Premium Pilsener

Niets is zo verfrissend
Bavaria schenkt flink aandacht aan hun alcoholvrije bieren, zoals Bavaria 0.0, de alcoholvrije Radler, Bavaria Mexican en meer. Niet is zo verfrissend, aldus de brouwer uit Lieshout.

Meer reclames van Bavaria Premium Pilsener

Laatste reacties