Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duvel Distilled: exclusieve Duvel Whiskey van 6 jaar oud

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duvel Distilled: exclusieve Duvel Whiskey

20 augustus 2013 om 11:20

In 2006 werd het proces voor Duvel Distilled opgestart. Een exclusieve whisky van 6 jaar oud, op basis van Duvel! Er zijn slechts 5000 flessen beschikbaar.

Duvel Distilled
Duvel Moortgat brouwerij logo
Duvel

Dag na dag wordt in de Duvel Moortgat Brouwerij de allerbeste kwaliteit Duvel gebrouwen. Met vakmanschap en passie. Maar ook met een ongebreidelde creativiteit. Zo hadden de brouwers van Duvel Moortgat al een tijdje het idee om een Duvel volgens de whiskymethode te maken.

Lees ook

6 jaar oud

In 2006 werd het proces voor Duvel Distilled opgestart. En nu is hij er dus: een exclusieve whisky van 6 jaar oud, op basis van Duvel! De brouwers verhitten en stookten het basisbrouwsel van Duvel tot een sterk alcoholische drank, filterden het distillaat en lieten het rijpen op unieke houten vaten (een combinatie van bourbon- en sherryvaten). Het resultaat is een zuivere, vrij transparante drank met strogele en gouden kleurtoetsen. De gebruikte Duvelmouten zorgen voor de bloemige aroma’s en de rijping op houten vaten voor een subtiele vanilletoets.

5000 flessen beschikbaar

Alle flessen zijn genummerd en hebben een expressief design dat nauw aansluit bij het forse karakter van dit Duveldistillaat. Maar… er zijn slechts 5000 stuks beschikbaar. Jij maakt kans om in oktober zo’n unieke fles te kopen in de webshop door je op voorhand in te schrijven en een eenvoudige vraag op te lossen. Een fles kost 39 euro, inclusief de levering ervan op het adres van je keuze in België. 

Klik hier om kans te maken op een fles Duvel Distilled. (Let op, alleen voor België).

Video over de presentatie van Duvel Distilled

Cookie instellingen