Duvel Moortgat breekt records met cijfers van 2017

Duvel Moortgat breekt records in 2017

Duvel Moortgat heeft haar oude records gebroken met de jaarcijfers 2017. Het is voor de derde keer op rij dat de Belgische brouwerij zijn records breekt.

28 juni 2018 om 14:48


Records

Duvel Moortgat heeft opnieuw zijn eigen records gebroken. In 2016 bleek er al sprake te zijn van record in cijfers, en dat was de afgelopen twee jaar niet anders. In 2017 heeft de brouwerij een stijging in de omzet van 6,8% behaald, en de winst van het bedrijf is met 22% gestegen. De reden voor de enorme stijging is nog niet bekendgemaakt.

Belgische brouwerijen

Bieren van Duvel MoortgatDuvel Moortgat is geen kleine brouwerij. In de loop van de jaren is de brouwerij uitgegroeid tot een organisatie achter een paar van de bekendste bieren van België. Onder andere de merken La Chouffe, Duvel, Vedett en De Koninck vallen onder de brouwerij.

Tegenwoordig heeft Duvel Moortgat niet alleen merken in België, maar ook in het buitenland. Zo werkt de Belgische brouwer samen met brouwerij 't IJ uit Amsterdam.

Daarnaast heeft het belangen in de Tsjechische brouwerij Bernard en de Amerikaanse brouwerijen Brewery Ommegang uit New York, Boulevard Brewing Company uit Kansas City en Firestone Walker in Californië. De nieuwste aanwinst van de Belgen is de Italiaanse brouwerij Birrificio del Ducato.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken H41

Wild Lager: H41 van Heineken
Golal Heineken master brewer Willem van Waesberghe vertelt het verhaal van H41. Deze Heineken H41 is het eerste bier in de lager explorations van Heineken.

Meer reclames van Heineken H41

Laatste reacties