Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duvel Moortgat breekt records | jaarcijfers 2017

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duvel Moortgat breekt records in 2017

28 juni 2018 om 14:48

Duvel Moortgat heeft haar oude records gebroken met de jaarcijfers 2017. Het is voor de derde keer op rij dat de Belgische brouwerij zijn records breekt.

Duvel Moortgat breekt records met cijfers van 2017
Brouwerij t IJ bieren met nieuwe labels uit 2021
La Chouffe glas

Lees ook

Records

Duvel Moortgat heeft opnieuw zijn eigen records gebroken. In 2016 bleek er al sprake te zijn van record in cijfers, en dat was de afgelopen twee jaar niet anders. In 2017 heeft de brouwerij een stijging in de omzet van 6,8% behaald, en de winst van het bedrijf is met 22% gestegen. De reden voor de enorme stijging is nog niet bekendgemaakt.

Belgische brouwerijen

Bieren van Duvel Moortgat Duvel Moortgat is geen kleine brouwerij. In de loop van de jaren is de brouwerij uitgegroeid tot een organisatie achter een paar van de bekendste bieren van België. Onder andere de merken La Chouffe, Duvel, Vedett en De Koninck vallen onder de brouwerij.

Tegenwoordig heeft Duvel Moortgat niet alleen merken in België, maar ook in het buitenland. Zo werkt de Belgische brouwer samen met brouwerij 't IJ uit Amsterdam.

Daarnaast heeft het belangen in de Tsjechische brouwerij Bernard en de Amerikaanse brouwerijen Brewery Ommegang uit New York, Boulevard Brewing Company uit Kansas City en Firestone Walker in Californië. De nieuwste aanwinst van de Belgen is de Italiaanse brouwerij Birrificio del Ducato.

Cookie instellingen