Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Eerste Bierboutique in Nederland | Rotterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Eerste Bierboutique van Nederland

24 januari 2017 om 10:29

In Rotterdam opent begin februari de eerste bierboutique van het land.

Hier kunnen verschillende soorten bieren gedronken worden in een warme stijl. 

Eerste Bierboutique van Nederland

Hoptail: cocktail op basis van bier

Wordt het een biertje of een cocktail? Liefhebbers van alcoholische versnaperingen hoeven daarover straks niet meer na te denken. De nog te openen Bierboutique aan de Witte de Withstraat in Rotterdam gaat als eerste in ons land ‘hoptails’ serveren.

Het idee van de bierboutique 

Iris Wulffraat en Jan Wouters, Eigenaren van het op steenworp afstand liggende eetcafé Opa, zagen hun kans voor een tweede nieuwe stap: een Bierboutique. Hier kan de gast genieten van speciaalbier. Uiteraard staat ook de oude vertrouwde pils op de kaart.

Lees ook

Naast de speciaalbiertjes op de tap en de 70 verschillende bieren op fles kunnen de gasten ook kleine gerechten bestellen, zoals mooie kazen en kleine hapjes. Daarnaast kan er van donderdag tot en met zondag worden geluncht en gedineerd. 

Meer gericht op vrouwen

Bier is allang niet meer alleen iets voor mannen. Steeds meer vrouwen ontdekken bier en dan vooral speciaalbier. Aangezien vrouwen niet altijd dolgelukkig worden van een bruine kroeg, bedachten Wulffraat en Wouters de Bierboutique. Hier kunnen ook vrouwen genieten van een biertje of hoptail in stijl. 

Cookie instellingen