Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Eigen kledinglijn voor Uiltje Brewing Company

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Eigen kledinglijn voor uiltje brewing company

Eigen kledinglijn voor Uiltje Brewing Company

05 december 2018 om 10:28

Uiltje Brewing Company slaat handen ineen met het Nederlands Italiaanse fashion bedrijf Cavallaro Napoli voor een eigen kledinglijn. De eerste najaarscollectie is nu beschikbaar.

Uiltje merchandise

De Haarlemse brouwerij Uiltje Brewing Company is per december gaan samenwerken met het eveneens Haarlemse premium Nederlands-Italiaanse kleding merk Cavallaro Napoli. Het doel is tweemaal per jaar een eigen lijn uit de brengen. Deze eerste najaarscollectie heeft alleen herenkleding maar het doel is in het voorjaar ook een dameslijn uit te brengen. 

Uitlje outfitUiltje Brewing Company is een Haarlemse speciaalbier brouwerij sinds 2012. Dit jaar is de brouwerij opgenomen in de Ratebeer Top 100 Best Breweries of the World, uit een selectie van 24.000 brouwerijen. De bieren van het Uiltje onderscheiden zich door creativiteit, diversiteit en innovatie

Cavallaro Napoli is één van de meest succesvolle premium modemerken voor zowel dames als heren in Nederland en is recentelijk veel in het nieuws geweest door het aankleden van o.a. De KNVB en het Engelse Arsenal. 

Ondernemers uit Haarlem

De nieuwe merchandise lijn van Uiltje Brewing Company is tot stand gekomen omdat beide Haarlemse ondernemers elkaar herkennen in het vinden in het hebben van een eigen stijl en een enorme passie voor hun product.

Eigenaar Robbert Uyleman is trots op zijn nieuwe merchandise. "De kwaliteit is enorm goed en de kleding is echt heel mooi vormgegeven. Je ziet dat het met net zoveel passie en ambacht is gemaakt als onze bieren. Daarnaast vind Uijleman het ontzettend leuk om op te zetten en probeert Uiltje Brewing Company net als hun bieren ook op andere vlakken te innoveren. 

De kledinglijn is vanaf december verkrijgbaar in de brouwerij van Uiltje Brewing Company in Haarlem, de Uiltje bar in Haarlem centrum en online via https://www.uiltjecraftbeer.com/merchandise 

Uiltje petten

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties