16.99

9.99

Heineken Magnum fles

Geniet van de feestdagen met Heineken gadgets

Steel deze feestdagen de show met exclusieve Heineken gadgets. De Nederlandse brouwer heeft een feeststrik gelanceerd in twee varianten en verkoopt zijn bier vanaf nu ook in een feestelijke verpakking.

06 december 2017 om 11:15


Feest met Heineken

We kennen ze allemaal wel: de gangmakers die vol overgave de sfeer erin proberen te brengen tijdens de feestdagen. Dit jaar gaat dat zeker lukken met de Heineken feeststrik en de Heineken Magnum fles.

Zo heb je niet alleen een heerlijk verfrissend Heineken moment tijdens het kerstdiner maar ook dé gadgets waarmee je gegarandeerd de show steelt. De Heineken feeststrik ontvang je vanaf nu in de supermarkt bij aankoop van een krat Heineken pilsener. En ook de limited edition Heineken Magnum fles met een inhoud van 1,5 liter is nu te koop.

Heineken Feeststrik

Strik erom, feest!

De Heineken Feeststrik geeft elke outfit net wat extra’s en is ook nog eens heel handig. Het design van de kerststrik zorgt ervoor dat je stijlvol voor de dag komt, en ook nog eens met een bijzondere twist.

Er zijn namelijk twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Met de Heineken feeststrik met flesopener aan de achterzijde open je op een verrassende manier een biertje, ideaal voor de ultieme partytrick. En met de Heineken feeststrik met blinking lights maak je ongetwijfeld een onvergetelijke indruk. De Heineken feeststrik ontvang je vanaf nu in de supermarkt bij aankoop van een krat Heineken.

Big time, party time

Heineken Magnum flesOf je nu geniet van een verfrissend Heineken moment tijdens het kerstdiner of proostend het nieuwe jaar ingaat, de exclusieve Heineken Magnum fles maakt het extra speciaal.

De fles heeft een inhoud van 1,5 liter en is daarom perfect om te delen met vrienden en familie of om cadeau te doen.

De limited edition Heineken Magnum fles is bij Albert Heijn, Superunie, Bijenkorf en diverse slijterijen en groothandels verkrijgbaar voor de adviesprijs van €7,99.

4 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Leo (gast) op 23-12-2017 om 15:08:09

Zojuist 2 kratten heineken gehaald. Helaas geen strik personeel van Dirk weet nergens van. :-(

Mariska (gast) op 23-12-2017 om 11:32:42

Gister en vandaag 15 kratten bier gehaald maar helaas geen strik. Toch jammer....

Oudshoorn (gast) op 21-12-2017 om 13:44:29

Op de feeststrik van Heineken staat feestrik klopt dit.

Jaap plaatzer (gast) op 20-12-2017 om 23:13:27

Waarom niet bij elke krat wij er 3 willen halen kregen we ze niet niet mooi

Reclame van Amstel Pilsener

Onvergetelijk Bier in Lapland
Amstel lanceert een filmpje met het waargebeurde verhaal van twee broers. Hierin reist de ene broer naar Lapland om samen een biertje te drinken.

Meer reclames van Amstel Pilsener

Laatste reacties