Brouwerij Noordt en Kaapse Brouwers brouwen NoordtKaap

Gezamenlijk bier door de twee grootste brouwers van Rotterdam

Brouwerij Noordt en de Kaapse Brouwers brouwen gezamenlijk een speciaalbiertje, genaamd de Noordtkaap. Dit om te laten zien dat zij geen concurrenten, maar juist vrienden zijn.

23 januari 2019 om 14:22


Bijzonder gevierd

Noordtkaap vervoeren over de RotteDe twee grootste brouwers uit Rotterdam besloten een samenwerking aan te gaan. Brouwerij Noordt en de Kaapse Brouwers hebben een Double IPA Lager gebrouwen, de Noordtkaap.

Het is natuurlijk heel bijzonder dat de twee grootste brouwerijen van Rotterdam gezamenlijk een bier brouwen, dus moest dit op een bijzondere manier worden gevierd.

Het eerste fust van dit symbolische bier werd met een boot op vrijdag 18 januari over de Rotte van Rotterdam Noord naar Zuid vervoerd.

De Noordtkaap

Het nieuwe speciaalbiertje is een mix van smaken waar beide brouwers bekend om staan. De Double IPA Lager combineert de wat mildere smaken van Brouwerij Noordt door de lage gisting en vele hoptonen van de Kaapse Brouwers.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria 0.0%

Advertentie overslaan!
In deze bier reclame blijkt dat Bavaria 0.0 erg verfrissend is, maar de acteur heeft het lastig om zijn Bavariaaaaaa vast te houden. Advertentie overslaan dan maar?

Meer reclames van Bavaria 0.0%

Laatste reacties