Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

GoedkoopBier.nl gaat door als Biernet.nl

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

GoedkoopBier.nl gaat door als Biernet.nl

28 november 2012 om 11:49

Na meer dan 10 jaar gaat GoedkoopBier.nl door als Biernet.nl: Dé site voor elke bierliefhebber met alles over bier! Vanaf vandaag is Biernet.nl officieel geopend.

Na meer dan 10 jaar trouwe dienst is het doek dan toch echt gevallen voor Goedkoopbier.nl ... Maar niet getreurd en niet gevreesd. Goedkoopbier.nl is vervangen door Biernet.nl! Een uitgebreidere, duidelijkere én mooiere website met alles op biergebied!

Biernet.nl zal natuurlijk blijven voorzien in de onmisbare wekelijkse informatie voor de prijsbewuste bierdrinker: de aanbiedingen. Het verschil met Goedkoopbier.nl is dat Biernet.nl zich ook richt op alle andere interessante informatie over bier, samengebracht in een overzichtelijke website.

Waarom Biernet.nl?

De belangrijkste reden dat Goedkoopbier.nl een nieuwe naam heeft gekregen, is dat de oude naam de lading van de inhoud niet meer dekte. Na 10 jaar Goedkoopbier is de site uitgegroeid tot meer dan alleen maar een prijs vergelijk site. En daarbij is er over bier zoveel meer te vertellen dan alleen waar het in de aanbieding is.

Bier wint terrein! In horecagelegenheden wordt er bij het eten steeds meer bier gedronken. Ook speciaalbier is steeds meer in opkomst: Nederlanders verkiezen vaker een speciaal biertje boven een glas pils van een groot merk. Steeds meer bierdrinkers willen verrast worden en bier met een aparte, verrassende smaak proeven. Het aantal kleine brouwerijen in Nederland is mede hierdoor in tien jaar tijd bijna verdubbeld.

Er is al met al zoveel te melden over de wondere wereld van bier, dat een verandering bij Goedkoopbier.nl niet kon uitblijven. En daarom heten wij voortaan Biernet.nl!

Vele veranderingen

Biernet.nl heeft naast de naamsverandering ook een compleet nieuw uiterlijk. Zo is gekozen voor een nieuw logo dat heel herkenbaar is (zelfs na een paar biertjes). De website heeft een heldere en duidelijke indeling en bevat veel meer informatie dan er op Goedkoopbier.nl te vinden is. Biernet is een website voor echte bierliefhebbers!

Lees ook

Merk informatie: Op Biernet staan meer dan 300 biermerken uit binnen- en buitenland met gedetaileerde informatie als type bier, alcoholpercentage, schenktemperatuur.

Brouwerijen: Je vindt hier een uitgebreide bron van informatie over bierbrouwerijen uit Nederland en België. Er zijn momenteel bijna 2.000 bierbrouwerijen op de site te vinden en dit aantal zal alleen maar groter worden.

Agenda: Biernet.nl heeft een uitgebreide agenda waarin alle evenementen met betrekking tot bier te vinden zijn. Mis nooit meer een proeverij of festival!

Mijn Biernet: Met Mijn Biernet stel je zelf je eigen aanbiedingenpagina samen en kan je al je eigen reacties, recensies en favoriete bieren opslaan!

Commercials: Wil je een die leuke televisie reclame nog een keer zien, of ben je benieuwd welke commercials vroeger gemaakt zijn. Op Biernet staat een uitgebreid overzicht van reclames.

Er zijn er nog veel meer nieuwe dingen te vinden op Biernet.nl, teveel om hier allemaal op te sommen. Dus neem lekker de tijd om, onder het genot van een lekker biertje, de site op je gemak te ontdekken.

Wat vind jij van Biernet.nl?

Op dit moment staat er een poll open waar we graag jouw mening horen over onze nieuwe website. Heb je opmerkingen, ideeën of tips? Laat je reactie achter onder de poll of stuur ons een bericht.

Proost!

Cookie instellingen