Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch introduceert Grolsch 0.0% + nieuwe 0.0% Radlers

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch 0.0% en twee nieuwe 0.0% Radlers

02 maart 2017 om 14:25

Grolsch lanceert Grolsch 0.0%, het alcoholvrije alternatief voor Grolsch Pils.

Tegelijkertijd brengt Grolsch twee nieuwe varianten Grolsch 0.0% Radler op markt: Limoen en Ice Tea Perzik. 

Grolsch 0.0% flesjes
Grolsch 0.0% Radler Limoen

Het aanbod alcoholvrij Grolsch bier breidt zich daarmee verder uit. Het alcoholarme Grolsch Stender verdwijnt daarentegen uit de schappen. 

Grolsch 0.0%

Grolsch 0.0% flesje Grolsch 0.0% is gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde gerstemout, twee soorten hop en Grolsch bronwater. Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechnieken zijn de Grolsch brouwmeesters in staat om op geheel natuurlijke wijze een alcoholvrij bier te brouwen met behoud van een volle, frisse smaak.

Grolsch 0.0% is daarmee een goede dorstlesser voor elk moment en bevat bovendien slechts 23 kcal/100 ml. Ter vergelijk: pils bevat 41 kcal/100 ml en andere alcoholvrije Radlers gemiddeld 35 kcal/100 ml. 

Alcoholvrije Grolsch Radlers

Grolsch 0.0% Radler Limoen en Ice Tea Perzik bevatten 35% minder suiker. De nieuwe varianten Grolsch 0.0% Radler zijn gebrouwen met natuurlijke ingrediënten van bier en gemixt met echt vruchtensap.

Lees ook

Grolsch 0.0% Radler Limoen is gemaakt van Grolsch 0.0% bier, citroensap, sinaasappelsap en limoensap. Het heeft de aangename licht bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap. Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Perzik is gemaakt van Grolsch 0.0% bier, frisse Ice Tea met groene thee smaak en perziksap. Ook deze Radler kenmerkt zich door de licht bittere smaak van bier. Tegelijkertijd heeft het de smaak van friszoet vruchtensap en groene thee.

Grolsch 0.0%radler ice tea perzik en limoen

35% minder suiker

Gisela Rule, Marketing Directeur Grolsch: “Als eerste bierbrouwer in Nederland introduceert Grolsch lage suiker varianten Radler. Grolsch speelt hiermee in op de behoefte van de consument naar minder suiker. De hoeveelheid suikers die we op een dag binnenkrijgen wordt door veel consumenten nauwlettend in de gaten gehouden.

Onze brouwmeesters hebben daarom de nieuwe Grolsch Radlers gebrouwen met 35% minder suiker dan gebruikelijk. Een extra pluspunt is de calorische waarde van deze Radlers: slechts 25 kcal/100 ml.”

Verkrijgbaarheid nieuwe Grolsch producten

De nieuwe alcoholvrije bieren zijn vanaf 6 maart aanstaande verkrijgbaar. Grolsch 0.0% en Grolsch 0.0% Radler Limoen staan in de schappen bij supermarkten en slijterijen door het hele land. De 0.0% Radler Ice Tea Perzik is uitsluitend te verkrijgen bij Albert Heijn.

In diverse Grolsch horeca-gelegenheden kunnen consumenten vanaf 6 maart genieten van een heerlijke frisse Grolsch 0.0%. De alcoholvrije bieren van Grolsch zijn het hele jaar door beschikbaar: Grolsch 0.0% en Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Perzik in fles 6 x 30 cl en Grolsch 0.0% Radler Limoen in fles 6 x 30 cl en blik 6 x 33 cl.

Cookie instellingen