Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Perzik

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Perzik

Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Perzik is een Biermix, Radler met 0,0% alcohol. Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Perzik werd gebrouwen door Grolsch Brouwerij in Boekelo.

Grolsch 0.0 Radler Ice Tea Perzik & Citroen
Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Perzik
Grolsch ice tea perzik logo

Eigenschappen

Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Perzik is gebrouwen met natuurlijke ingrediënten van bier en gemixt met echt vruchtensap. Bevat friszoet sap en groene thee.

Smaak & Omschrijving

Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Perzik kenmerkt zich door de licht bittere smaak van bier. Tegelijkertijd heeft het de smaak van friszoet vruchtensap en groene thee.

Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Perzik is gemaakt van Grolsch 0.0% bier, frisse Ice Tea met groene thee smaak en perziksap.

Deze Radler is met 35% minder suiker gebrouwen dan gebruikelijk. Een extra pluspunt is de calorische waarde van deze Radlers: slechts 25 kcal/100 ml.

Midden 2018 werd duidelijk dat de Radler variant van Grolsch niet meer wordt geproduceerd.

Het laatste nieuws van Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Perzik

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Perzik. Schrijf als eerst een review.

Meer merken van Grolsch

 • Grolsch 0.0% - Alcoholvrij - 0%

  Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechniek is dit bier alcoholvrij met behoud van een volle, frisse smaak. 

 • Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen - Alcoholvrij - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen is voor ieder moment van de dag. Dit alcoholvrije drankje is licht-zoet en echt fris van smaak.

 • Grolsch 0.0% Radler Limoen - Radler - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Limoen heeft de aangename licht bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap.

 • Grolsch Blonde Saison - Saison - 6,5%

  Grolsch Saison heeft door de toevoeging van echte honing in combinatie met Saison gist geeft het bier een mooi droog karakter. Zo heeft brouwer Marc Janssen de perfecte balans weten te vinden tussen droog, fruitig en kruidig.

 • Grolsch Dunkel Weizen - Dunkel weizen - 6%

  Grolsch Dunkel Weizen heeft een volle frisse, licht zoete karamelsmaak. Deze smaak krijgt deze Weizen door een speciaal geselecteerde karamelmout.

 • Grolsch Gerijpte Herfstbok - Herfstbok - 6,6%

  Grolsch Gerijpte Herfstbok kwam voor het eerst op de markt in 2015. Voor het 400-jarige jubileum van Grolsch werd het speciaalbier ontwikkeld. Grolsch Gerijpte Herfstbok heeft door de zorgvuldige rijping een intens volle smaak waarin de zoetheid gemarkeerd wordt. Een speciaalbier voor de liefhebber met rijpe tonen van karamel, rozijnen en zwarte bessen gecompleteerd met een ronde afdronk. De smaak van Grolsch Herfstbok heeft zich in de fles verder ontwikkeld: van een jonge, zachtzoete bok naar een gerijpte, volmondige bok.

 • Grolsch herfstbok - Herfstbok - 6,5%

  Grolsch Herfstbok is een traditioneel karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak. Het heeft een warm en toegankelijk karakter, zachte geuren en een robijn rode kleur. daarbij aroma's van bosbessen en kaneel.

 • Grolsch kanon - Gerstewijn - 11,6%

  Grolsch Kanon heeft een zoete smaak.

 • Grolsch Klassieke Blond - Blond - 6,7%

  Grolsch Klassieke Blond heeft een licht bloemige geur en een subtiel bittere smaak. Dit speciaalbier van Grolsch bevat 6,7% alcohol. 

Zie meer merken van Grolsch

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties