Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch brengt Winterbok op de markt

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch introduceert Winterbok

29 november 2016 om 10:50

Grolsch Winterbok heeft een zachtzoete kruidige smaak van honing en speculaas.

Deze Winterbok betreft een speciale editie bokbier die uitsluitend de komende wintermaanden verkrijgbaar is.

Grolsch introduceert Winterbok
Grolsch Winterbok
Grolsch Winterbok

Met deze Winterbok geeft Grolsch nu ook het winterseizoen een eigen bier. Want wat het weer de komende maanden ook is, het is weer... om te genieten. Met de bokbieren van Grolsch! De smaak van de winter

De inspiratie van de meesterbrouwer

Winterbok

Grolsch Meesterbrouwer Guy Evers: “Ik heb me laten inspireren door de typerende smaken van het winterseizoen. Deze Winterbok kenmerkt zich dan ook door een volle smaak met tonen van honing, kaneel, gember en kruidnagel.

Lees ook

Het heeft een toegankelijk karakter en een zachte geur. Net als de andere Grolsch bokbieren wordt Winterbok traditioneel ondergistend gebrouwen.” Grolsch Winterbok is een koperkleurig bokbier dat zich door de uitgesproken smaak goed laat combineren met ambachtelijke beenham, zoete desserts en rijpe kazen.

Grolsch Winterbok is vanaf 28 november aanstaande op tap verkrijgbaar in Grolsch horeca en in 3 x 30cl verpakking in supermarkten en slijterijen.

Voor elk seizoen een biertje

Het is weer om te genieten In de lopende najaarscampagne „Het is weer om te genieten"Ÿ koppelt Grolsch haar bokbieren expliciet aan de weersomstandigheden. Niets gaat namelijk boven een Rijke Herfstbok na het trotseren van een herfststorm, een Gerijpte Herfstbok na het fietsen door een najaarsbui of een heerlijke Winterbok bij de openhaard.

Dat alles met in het achterhoofd: wat het weer ook is, het is weer om te genieten. De campagne is te zien op TV, in de bioscoop, in print, op de winkelvloer en online. Ieder seizoen een eigen bier Consumenten en horecaondernemers willen steeds vaker nieuwe smaken en belevingen proberen. Grolsch speelt daarop in met een breed assortiment aan speciaalbieren, ieder met een eigen smaak.

Met het Wisseltapprogramma biedt Grolsch de horecaondernemer de mogelijkheid om ieder seizoen een ander bier op de tap te zetten: Lentebok, Zomerweizen, Herfstbok en Winterbok.

Cookie instellingen