Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch Winterbok een ondergistend bokbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch Winterbok

Grolsch Winterbok is een Winter met 7,5% alcohol. Grolsch Winterbok wordt gebrouwen door Grolsch Brouwerij in Boekelo.

Grolsch Winterbok
Grolsch Winterbok
Grolsch Winterbock set van 3 flesjes a 0,30 liter

Eigenschappen

Deze winterbok van Grolsch geeft het winterseizoen ook een eigen bier. Een Ondergistend gebrouwen bokbier met een zachtzoete kruidige smaak.

Aanbiedingen en prijzen van Grolsch Winterbok

Actueel zijn er geen Grolsch Winterbok aanbiedingen . De prijs van een liter Grolsch Winterbok is ongeveer €3,54.

Smaak & Omschrijving

Deze Winterbok kenmerkt zich door een volle smaak met tonen van honing, kaneel, gember en kruidnagel. Het heeft een toegankelijk karakter en een zachte geur. Net als de andere Grolsch bokbieren wordt Winterbok traditioneel ondergistend gebrouwen.

Grolsch Winterbok is een koperkleurig bok bier dat zich door de uitgesproken smaak goed laat combineren met ambachtelijke beenham, zoete desserts en rijpe kazen.

Voor elk seizoen een bier

Grolsch heeft nu voor elk seizoen een biertje gebrouwen. In de herfst kan je van een Grolsch Herfstbok genieten, in de lente kan dat van een Grolsch Lentebok en voor de zomer heeft brouwerij Grolsch een Grolsch Zomerweizen gebrouwen.

Reviews

Nog geen reviews voor Grolsch Winterbok.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Grolsch

 • Geniet & Geef bier 2019 - Honingbier - 5,5%

  Grolsch Honing Weizen is gebrouwen met puur water uit eigen bron, originele Duitse gist en speciaal geselecteerde tarwemout. Dit zorgt voor een volfrisse Weizensmaak. De bloemige geur, door de toevoeging van honing, geeft een bijzonder samenspel met het aroma van sinaasappel en rozemarijn. De zacht zoete afdronk maakt dit verfrissende en unieke speciaalbier met een alcoholpercentage van 5,5% helemaal af. 

 • Grolsch 0.0% - Alcoholvrij - 0%

  Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechniek is dit bier alcoholvrij met behoud van een volle, frisse smaak. 

 • Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen - Alcoholvrij - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen is voor ieder moment van de dag. Dit alcoholvrije drankje is licht-zoet en echt fris van smaak.

 • Grolsch 0.0% Radler Limoen - Biermix - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Limoen heeft de aangename licht bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap.

 • Grolsch Blonde Saison - Saison - 6,5%

  Grolsch Saison heeft door de toevoeging van echte honing in combinatie met Saison gist geeft het bier een mooi droog karakter. Zo heeft brouwer Marc Janssen de perfecte balans weten te vinden tussen droog, fruitig en kruidig.

 • Grolsch Dunkel Weizen - Dunkel weizen - 6%

  Grolsch Dunkel Weizen heeft een volle frisse, licht zoete karamelsmaak. Deze smaak krijgt deze Weizen door een speciaal geselecteerde karamelmout.

 • Grolsch Gerijpte Herfstbok - Bock - 6,6%

  Grolsch Gerijpte Herfstbok kwam voor het eerst op de markt in 2015. Voor het 400-jarige jubileum van Grolsch werd het speciaalbier ontwikkeld. Grolsch Gerijpte Herfstbok heeft door de zorgvuldige rijping een intens volle smaak waarin de zoetheid gemarkeerd wordt. Een speciaalbier voor de liefhebber met rijpe tonen van karamel, rozijnen en zwarte bessen gecompleteerd met een ronde afdronk. De smaak van Grolsch Herfstbok heeft zich in de fles verder ontwikkeld: van een jonge, zachtzoete bok naar een gerijpte, volmondige bok.

 • Grolsch Herfstbier 0.0 - Alcoholvrij - 0%

  Grolsch Herfstbier 0.0% is zacht zoet van smaak met het aroma van karamel en de subtiele tonen van chocola, rozijnen en koffie. Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechnieken is Meesterbrouwer Guy Evers er opnieuw in geslaagd om op geheel natuurlijke wijze een smaakvol, alcoholvrij speciaalbier te brouwen

 • Grolsch herfstbok - Bock - 6,5%

  Grolsch Herfstbok is een traditioneel karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak. Het heeft een warm en toegankelijk karakter, zachte geuren en een robijn rode kleur. daarbij aroma's van bosbessen en kaneel.

Zie meer merken van Grolsch

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

12 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Sanne (gast) op 08-03-2019 om 18:51:06

In tegenstelling tot aantal reacties hier kunnen mijn vader en ik erg genieten van de Winterbok. Jammer dat het alleen in het winterseizoen beschikbaar is. Onze koelkast ligt er in elk geval vol mee!

Bas (gast) op 08-03-2019 om 18:41:02

Ik vind dit geweldig lekker bier, waarom is dit niet het gehele jaar beschikbaar ?

Frank (gast) op 07-03-2019 om 20:05:10

Heerlijk biertje

Marc (gast) op 22-02-2019 om 00:36:27

Nou, in tegenstelling tot sommige posters hier: ik vind Winterbok een grote verbetering van het gewone bokbier. Vooral mee door blijven gaan en trouwens, wanneer komt Calixtus weer eens terug ?

WillemE (gast) op 17-02-2019 om 17:46:46

Het smaakt naar goedkope parfum. Een tegenvaller van mijn huismerk.

Zie meer reacties

Zie minder reacties