Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch organiseert P(L)OP quiz

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch organiseert P(L)OP quiz

05 december 2012 om 14:15

Grolsch is dit jaar hoofdsponsor van 3FM Serious Request en ze laten dan ook geen gelegenheid voorbij gaan iets te organiseren om de actie van 3FM te ondersteunen. Hun nieuwste actie: de 3FM Serious Request P(L)OP Quiz!

Grolsch

Dinsdag 11 december wordt omgedoopt tot 3FM Serious Request P(L)OP Quiz avond. Op deze avond wordt in heel Nederland, in ongeveer 200 verschillende Grolsch horecagelegenheden, de 3FM Serious Request P(L)OP Quiz gehouden. Samen met vrienden, kennissen of collega’s kan in teams worden meegedaan aan deze quiz. Het doel is natuurlijk om deze avond zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Glazen Huis actie in Enschede.

Lees ook

Verschillende acties

Naast de speciale blikken die Grolsch voor 3FM Serious Request in de markt zet, organiseert de brouwer samen met haar horeca klanten middels de P(L)OP Quiz een bijzondere inzamelactie. Voor deelname aan de P(L)OP Quiz gaat van elke Grolsch horecagelegenheid €50,- naar het goede doel. Daarnaast kan iedere deelnemende horecagelegenheid gedurende de quiz-avond op eigen initiatief extra geld inzamelen, bijvoorbeeld door geld te vragen van gasten voor deelname aan de quiz.

Edwin Blom, Directeur Verkoop Koninklijke Grolsch: “We hopen met deze 3FM Serious Request P(L)OP Quiz zoveel mogelijk mensen naar de horeca te trekken. Het zou geweldig zijn om die avond samen met horecapartners én consumenten een mooi bedrag in te zamelen voor de Glazen huis actie in Enschede.”

Meedoen?

Tijdens de P(L)OP Quiz wordt in vijf spannende rondes de popmuziek-kennis van de verschillende teams getest. Uiteraard is er voor het winnende team een unieke prijs beschikbaar. Belangstellenden zijn van harte welkom om deel te nemen aan de quiz bij één van de deelnemende horecagelegenheden. Een overzicht hiervan is te vinden op www.grolsch.nl. De exacte aanvangstijden zijn op te vragen bij de betreffende horecagelegenheid.

Cookie instellingen