Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch partner in evenementenprogrammering met De Pier B.V

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch partner in evenementenprogrammering

16 juli 2015 om 16:50

De Pier B.V. heeft voor de komende vijf jaar een strategische partnership gesloten met Koninklijke Grolsch, dochteronderneming van SABMiller. De bierbrouwer is hiermee de komende jaren de exclusieve bier- en drankenleverancier voor alle horecaondernemers op De Pier.

De Pier BV en Koninklijke Grolsch gaan samenwerking aan voor vijf jaar

Daarbij zal voornamelijk het biermerk Kornuit een hele prominente rol spelen. Tevens gaat de brouwer gezamenlijk met de nieuwe eigenaren KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep de invulling en programmering bepalen van alle evenementen en festivals op De Pier. Doelstelling hierbij is het internationale boegbeeld van Scheveningen weer dé ultieme bestemming te maken voor een dagje uit. 

Op de kaart zetten

Jasper Stam, De Pier BV: “Evenementen en festivals op het gebied van cultuur en muziek maken een belangrijk deel uit van de nieuwe positionering van De Pier en daar past biermerk Kornuit zeer goed bij. Wij zijn dan ook erg blij met deze unieke samenwerking, waarbij wij gezamenlijk met Koninklijke Grolsch de invulling en programmering van evenementen en festivals op De Pier gaan realiseren.”

Ralph Rietveld, Sales Manager bij Koninklijke Grolsch : “Kornuit is een merk met een unieke, eigen smaak en een eigen doelgroep. Het merk vinden we heel goed passen bij het vernieuwende concept van De Pier. De Pier biedt Kornuit een uitstekend platform om zich te presenteren aan duizenden evenementen- en festivalliefhebbers. We geloven in de nieuwe aanpak van De Pier en zien het als onze gezamenlijke doelstelling om De Pier weer goed op de kaart te zetten.”  

Lees ook

Over De Pier

De Pier in Scheveningen gaat binnenkort weer gedeeltelijk open voor het publiek. KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep kochten in oktober 2014 De Pier. Sindsdien is er met man en macht aan gewerkt om De Pier te renoveren. De komende maanden wordt gefaseerd invulling gegeven aan de heropening van De Pier en worden de ondernemers bekendgemaakt die zich op De Pier gaan vestigen.

Het nieuwe, internationale boegbeeld van Scheveningen krijgt een roterend programma van events en een groot aanbod van shopping en food concepten, zodat De Pier weer dé ultieme bestemming wordt voor een dagje uit. De culturele opening van De Pier vindt plaats op 25 en 26 september middels de elfde editie van het TodaysArt Festival.

Over Grolsch

Koninklijke Grolsch N.V. is een onderneming met een historie die teruggaat tot het jaar 1615. Grolsch behoort daarmee tot één van de oudste en meest succesvolle brouwerijen van Nederland. Grolsch is actief op zowel de Nederlandse- als een groot aantal internationale drankenmarkten. Wereldwijd kent Grolsch een premium positionering, waarbij de unieke Grolsch waarden als onderscheidende smaak, topkwaliteit, traditie, aspiratie, authenticiteit en samen genieten centraal staan. Sinds 2004 is Grolsch gevestigd in een modern brouwerijcomplex in Enschede. Sinds 12 februari 2008 is Grolsch een dochteronderneming van SABMiller.

Cookie instellingen