Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch stopt met thuistap Cheersch

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch stopt met thuistap Cheersch

09 februari 2011 om 08:52

Grolsch stopt op 21 maart na drie jaar met zijn thuistapsysteem Cheersch omdat er te weinig belangstelling voor is.

Grolsch stopt met thuistap Cheersch

De verkopen van het snoerloze pompje met tweeliterflessen zijn de afgelopen periode helaas onder de maat gebleken en ook de verwachte groei blijft uit. Dit maakt het voor Grolsch onvoldoende interessant om door te gaan met Cheersch.

Lees ook

Cheers werd drie jaar geleden gelanceerd, toen thuistappen (zoals met de Beertender en Perfect Draft) nog in de lift zat. Sindsdien is de belangstelling voor dit relatief dure pils sterk gedaald. "Dit is uiteraard ook van invloed op Cheersch. De resultaten van het thuistapsysteem blijven achter en Grolsch heeft daarom de keuze gemaakt te stoppen met Cheersch. Voor de liefhebbers van thuistappen blijft de Grolsch Perfect Draft als thuistapsysteem verkrijgbaar.", aldus Grolsch.

Rob Snel, Managing Director bij Grolsch: “Cheersch is echt een vernieuwend concept en daar zijn we nog steeds trots op. Maar het heeft helaas niet gebracht wat we ervan hadden gehoopt. Met de introductie van dit thuistapsysteem heeft Grolsch lef en ondernemerschap getoond. Daarbij moet je soms accepteren dat bepaalde initiatieven niet lukken. Hoe moeilijk het ook is om het besluit te nemen er daadwerkelijk een punt achter te zetten.” 

Consumenten die een Cheersch Thuistapsysteem hebben aangeschaft, komen in aanmerking voor een vergoedingsregeling. Zij kunnen voor meer informatie contact opnemen met de Grolsch Consumentenservice op het gratis servicenummer 0800-7770888. 

Cookie instellingen