Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch telt af op gevel naar 400 jaar jubileum - op 11 mei 2015

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch telt af op gevel naar 400 jaar jubileum

08 januari 2015 om 14:25

Om stil te staan bij 400 jaar Grolsch, lanceert de bierbrouwer de nieuwe campagne ‘Grolsch viert 400 jaar karakter’. Grolsch telt op een bijzondere manier af naar deze jubileumdatum.

Grolsch jubileum

Grolsch biert 400 jaar karakter

Het verhaal van Grolsch begon vier eeuwen geleden, toen Willem Neerfeldt een pand in Grol (Groenlo) kocht voor de start van een brouwerij. Een brouwerij die is uitgegroeid tot een van de oudste en grootste bierbrouwerijen van Nederland. Met een merk dat niet meer uit het Nederlandse straatbeeld weg te denken is. 

Lees ook

Om stil te staan bij dit jubileum, wordt de campagne ‘Grolsch viert 400 jaar karakter’ gelanceerd. Vakmanschap en karakter, twee pijlers die al sinds de oprichting in 1615 tot het DNA van Grolsch behoren, staan centraal tijdens de campagne

Reis door de tijd

Om 400 jaar vakmanschap en karakter te vieren, maakt Grolsch komend jaar een reis door de tijd met in de hoofdrol de karakters die het bedrijf groot hebben gemaakt. Naast diverse evenementen introduceert Grolsch vanaf april speciale producten en verpakkingen waarmee Nederlanders worden meegenomen in de rijke historie van de brouwerij. Grolsch lanceert bovendien een nieuwe commercial.

Aftellen geblazen!

Vanaf deze week telt Grolsch af naar de officiële verjaardag op 11 mei 2015. Omdat de brouwer de spanning naar dat moment graag met heel Nederland deelt, zal het aftellen op bijzondere wijze zichtbaar zijn op de gevel van de brouwerij in Enschede en via de website van Grolsch. Op deze speciale dag zal om exact 16.15 uur de teller op nul staan, refererend naar de datum en het jaartal waarin Grolsch geboren is.

Cookie instellingen