Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken Extra Vers landelijk verkrijgbaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken Extra Vers landelijk verkrijgbaar

16 maart 2016 om 10:15

Heineken Extra Vers is op korte termijn landelijk verkrijgbaar.

Dit Heineken bier wordt beschermd tegen tijd, licht en temperatuur.

Heineken Extra Vers

Heineken Extra Vers wordt omarmd

Heineken Extra Vers in de koeling Evelien Sanders, directeur Retail HEINEKEN Nederland: “Tijdens de eerste fase na de lancering hebben we veel geleerd over hoe je een vers product het best snel en gekoeld vervoert en aanbiedt in de supermarkt.

Uit de reacties blijkt dat consumenten en retailers het extra verse bier echt hebben omarmd. We kregen veel positieve reacties over de smaak en daarnaast zijn de verkoopcijfers van Heineken Extra Vers boven verwachting. Voor ons waren dat de belangrijkste redenen om nu over te gaan op een landelijke uitrol.”

Bescherming tegen licht, temperatuur en tijd

Heineken Extra Vers is bier volgens het originele Heineken recept, extra beschermd tegen tijd, temperatuur en licht. Na het ambachtelijke brouwproces wordt Heineken Extra Vers in een speciale verpakking, zo snel mogelijk en gekoeld naar de supermarkt gebracht.

Lees ook

Zo blijft de heerlijk, verfrissende en pure smaak van vers bier uit de brouwerij behouden. Heineken Extra Vers staat dan ook niet in het bierschap in de supermarkt, maar gekoeld op de versafdeling.

Logistiek vanuit Heineken brouwerij

Heineken Extra Vers flesje en glas De Heineken brouwerij staat in Zoeterwoude. Om het logistieke proces en gekoelde vervoer naar de supermarkt zo kort mogelijk te houden, is Heineken Extra Vers alleen in Nederland beschikbaar. 

Heineken Extra Vers is al verkrijgbaar in een selectie supermarkten van Hoogvliet, Plus, Dirk van den Broek, DekaMarkt, COOP, MCD en Boon’s markt en vanaf maandag 4 april in een selectie supermarkten van Albert Heijn en Deen. Diverse andere retailers volgen in de komende weken.

Heineken Extra Vers is verkrijgbaar via www.AH.nl, www.hoogvliet.com en www.jumbo.com. Heineken Extra Vers wordt per fles verkocht, de consumentenadviesprijs is €1,09. Alle verkoopadressen en meer informatie staan op de website van Heineken Extra Vers

Cookie instellingen