Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

The Sub Compact | Heineken introduceert nieuwe thuistap

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Heineken introduceert the sub compact edition

Heineken introduceert 'The Sub Compact Edition'

29 mei 2018 om 16:36

Heineken heeft een nieuwe thuistap geïntroduceerd: The Sub Compact Edition. Deze editie is kleiner dan de originele Sub tap en neemt dus minder ruimte in. 

Heineken introduceert thuistap The Sub Compact
Affligem Blond
Desperados

The Sub Compact Edition

The Sub Compact Edition is de nieuwe thuistap van Heineken. Deze tap stamt af van het in 2014 geïntroduceerde product The Sub thuistap.

De compacte Sub heeft dezelfde koeltechnologie als de andere tap modellen waarmee je iedere keer weer van een eigen getapt, koud biertje kunt genieten. Deze tap is kleiner dan het origineel, doordat het een ander laadsysteem voor de Torps heeft. 

Lees ook

Verschillen tussen SUB taps

Ondanks dat de compacte versie bijna hetzelfde is als de originele Sub, zijn er wel degelijk verschillen:
- Afmeting: De afmetingen van de thuistap is 50,3 cm lang en 41,2 cm hoog. The SUB Compact Edition heeft een afmeting van 45,3cm lang en 38,3 cm hoog.
- Gewicht: De originele SUB weegt 6,8 kilo, terwijl de Compact editie niet meer dan 4,45 kilo weegt.

Wat niet is veranderd, is de capaciteit van de Torps die in de tap moeten. De 2 liter torps die The SUB gebruikers al gewend zijn passen ook in dit model. Men kan dus kiezen uit hetzelfde aantal bieren voor beide tapsystemen.

SUB Compact Edition en originele Heineken SUB

The Sub thuistap

The Sub werd geïntroduceerd in 2014 en kwam als vervanger voor de BeerTender. De tap moet gevuld worden met flessen van twee liter bier, de zogenaamde Torps. Deze Torps zijn anno 2018 in veel verschillende smaken te krijgen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn de Heineken Torp, Affligem Blond Torp of de Desperados Torp. Bekijk de Beerwulf website voor alle beschikbare bieren voor The SUB

De Torps kunnen vanuit de koelkast zo in de Sub geschoven worden. Het apparaat zorgt er dan voor dat het bier onder druk wordt getapt.

2 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

F.. Heineken (gast) op 04-08-2018 om 17:49:47

Omdat ik op een filmpje zag dat de tapknop nu wel helemaal naar voren kan en je hem los kan laten en hij gewoon doortapt, hem aangeschaft voor nu slechts 49 euro. En inderdaad de tapknop is als de oude Beertender dus eigenlijk het grootste nadeel hiermee opgelost en is de Sub compact zeker met deze prijs eindelijk een waardige opvolger van de Beertender. Toch vreemd dat dat nergens wordt vermeld... Hij is ook inderdaad een stuk slanker en staat mooi naast de Philips Senseo. Daarnaast nu ook Amstel op de Sub en het Spaanse Cruzcampo.

Freddie H (gast) op 12-06-2018 om 23:18:35

Behalve die paar centimeter verder geen verschil met de normale Subs ? Ik hoop dat de tapknop bv naar voren kan blijven staan als je tapt, zoals bij de Beertenders want het tapgevoel mis ik bij de Sub en je trekt soms de hele tap los van je aanrecht. De Sub haalt het nog steeds niet bij de Beertender, maar ze zijn wel aardig bezig met verschillende modellen en nu weer het Oostenrijkse Gosser op de Sub welke overigens in Oostenrijk gewoon voor de Beertender werd/wordt verkocht

Zie meer reacties

Zie minder reacties