Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

The Sub Compact | Heineken introduceert nieuwe thuistap

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken introduceert 'The Sub Compact Edition'

29 mei 2018 om 16:36

Heineken heeft een nieuwe thuistap geïntroduceerd: The Sub Compact Edition. Deze editie is kleiner dan de originele Sub tap en neemt dus minder ruimte in. 

Heineken introduceert thuistap The Sub Compact
Affligem Blond
Desperados Logo

The Sub Compact Edition

The Sub Compact Edition is de nieuwe thuistap van Heineken. Deze tap stamt af van het in 2014 geïntroduceerde product The Sub thuistap.

De compacte Sub heeft dezelfde koeltechnologie als de andere tap modellen waarmee je iedere keer weer van een eigen getapt, koud biertje kunt genieten. Deze tap is kleiner dan het origineel, doordat het een ander laadsysteem voor de Torps heeft. 

Verschillen tussen SUB taps

Ondanks dat de compacte versie bijna hetzelfde is als de originele Sub, zijn er wel degelijk verschillen:
- Afmeting: De afmetingen van de thuistap is 50,3 cm lang en 41,2 cm hoog. The SUB Compact Edition heeft een afmeting van 45,3cm lang en 38,3 cm hoog.
- Gewicht: De originele SUB weegt 6,8 kilo, terwijl de Compact editie niet meer dan 4,45 kilo weegt.

Lees ook

Wat niet is veranderd, is de capaciteit van de Torps die in de tap moeten. De 2 liter torps die The SUB gebruikers al gewend zijn passen ook in dit model. Men kan dus kiezen uit hetzelfde aantal bieren voor beide tapsystemen.

SUB Compact Edition en originele Heineken SUB

The Sub thuistap

The Sub werd geïntroduceerd in 2014 en kwam als vervanger voor de BeerTender. De tap moet gevuld worden met flessen van twee liter bier, de zogenaamde Torps. Deze Torps zijn anno 2018 in veel verschillende smaken te krijgen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn de Heineken Torp, Affligem Blond Torp of de Desperados Torp. Bekijk de Beerwulf website voor alle beschikbare bieren voor The SUB

De Torps kunnen vanuit de koelkast zo in de Sub geschoven worden. Het apparaat zorgt er dan voor dat het bier onder druk wordt getapt.

Cookie instellingen