Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken stopt met speciaalbier voor BeerTender

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken stopt met speciaalbier voor BeerTender

07 mei 2010 om 10:03

Heineken is gestopt met het produceren van vaatjes voor de Beertender wat betreft enkele speciaalbieren.

Heineken stopt met speciaalbier voor BeerTender

Het volgende was mijn beperkte vraag/klacht aan bierbrouwer Heineken:

Wat een onzin om alle Amstelbockbier liefhebbers met een dure BeerTender, hun fustjes AMSTELBOCK (periodiek bier) te ontnemen. En dan wel als periodiek bier Wieckse Witte leveren. Het was dit jaar erg moeilijk om bij div. winkels Bockfustjes te kopen, dit naar aanleiding van te hoge inkoop prijs werd mij gezegd. Ik zelf heb heel veel fustjes gekocht voor feesten en als cadeaus, er zijn genoeg liefhebbers, zoals te zien op de Bockbierfestivals en zelfs op de Bockbierwandeling in P'end. Herzie uw besluit A.U.B.

Het antwoord van Heineken is standaard, of je nu Amstel of BeerTender aanschrijft, het volgende:

Lees ook

Helaas moeten wij u berichten dat inderdaad de speciaalbieren, Brand Urtyp, Affligem Blond, Amstel 1870 en Murphy's Irish Red en Amstel Bock bier niet meer terugkeren in het speciaalbier-assortiment van BeerTender.

Wij hebben op diverse manieren geprobeerd om de verkopen van deze speciaalbieren een stimulans te geven, maar helaas is gebleken dat de vraag naar de diverse varianten te klein is om ze opnieuw te produceren.

Wij kiezen er daarom voor om onze verkoop- en marketinginspanningen voor BeerTender volledig te richten op Heineken, Amstel, Brand, Wieckse Witte. Deze merken hebben in tegenstelling tot de speciaalbieren een goede distributie en doorstroming laten zien.

Het spijt ons u een teleurstellend antwoord te moeten geven.

Mijn vraag is wat vinden de Bockbierliefhebbers hiervan en kan er zoiets georganiseerd worden zoals in Belgie met dat speciale biertje?

Cookie instellingen