Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen: Blue & Black Eyes en Eenkoorn in de Wei

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen: Blue & Black Eyes en Eenkoorn in de Wei

28 juni 2017 om 16:14

Brouwerij Jopen heeft twee nieuwe bieren gelanceerd: Blue & Black Eyes en Eenkoorn in de Wei. Eenkoorn in de Wei is een collab met brouwerij Damphegeest.

Nieuw bier: Blue & Black Eyes en Eenkoorn in de Wei
Vrouwen met Jopen Bier
Jopen Blue & Black Eyes logo

Blue & Black Eyes en Eenkoorn in de Wei zijn nu te verkrijgen op de website van bierbrouwerij Jopen. Blue & Black Eyes is een Stout bier en Eenkoorn in de Wei een blond bier.

Blue & Black Eyes

Blue & Black Eyes is een smaakvolle Milk Stout en heeft door de Engelse roastmouten aroma's van koffie en bittere chocolade. De toevoeging van blauwe bessen en bramen zorgt voor fruitigheid en een frisse afdronk. Blue verwijst naar de toevoeging van blauwe bessen en bramen. Black verwijst naar de chocolade en donkere kleur van deze Stout

Eenkoorn in de Wei

Jopen Eenkoorn in de Wei is gebrouwen in samenwerking met brouwerij Dampegheest. Het is een mooi blond bier van 6,5% gebrouwen met diverse granen, fruitige hoppen, eenkoorn en wei (een restproduct van kaasmakerij). De verschillende granen zorgen voor een complexe moutsmaak en de toevoeging van wei geeft een frisse toets aan het bier. De frisse smaak wordt gecombineerd met aroma's van citrus.

Lees ook

Jopen Eenkoorn in de Wei (links) & Jopen Blue & Black Eyes (rechts)