Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen hangt slingers op | Bierbouwerij Jopen Haarlem

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen hangt slingers op met crafts van het moment

10 december 2020 om 14:28

Dat Jopenbier anything but boring is, bewijst de Haarlemse bierbrouwerij opnieuw met heerlijke crafts van het moment. 2020 was geen feestje, maar Joop hangt deze maand zelf de slingers op!

Jopen brouwerij bierflesjes op tafel
Vrouwen met Jopen Bier
Jopen logo

Meesterstuk 2021

Jopen brouwerij schuim bierglas Elk jaar heeft Jopenbier een ander Meesterstuk. Dit jaar stond in het teken van de Mexican Cake, geïnspireerd op de eerst gebrouwen Mexican Cake van Westwood om het 1-jarig bestaan van de Amerikaanse brouwerij te vieren. Met de Mexican Cake Pastry Stout eert Jopen het jubileum van de Jopenkerk: 10 jaar in Haarlem’s midden. Het volle donkerbruine biertje is met aroma’s van chocolade, vanille, mokka en een pittige afdronk van habanero en chipotle pepers een bijzondere smaaksensatie. What’s for dessert? Beer!

Lees ook

Witte Kerst

Jopenbier brengt je waar we elk jaar opnieuw op hopen: een Witte Kerst. De witte craft is zacht; precies zoals de ideale sneeuw op een skipiste, romig en bevat de lichte zoete smaakaccenten van karamel. Wat is een kerstdiner zonder een beetje spice? Met ingrediënten als kruidnagel, sinaasappel en korianderzaad zorgt Jopen voor een onvergetelijke Witte Kerst: ijskoud, ontzettend lekker en anything but boring.

Brut Uiteinde

2020 was een bewogen jaar en verdient een knallend uiteinde. De sprankelende Brut IPA creëert een vuurwerkshow in je eigen glas. Het biertje is droog en bevat de frisse fruitige smaken van witte druiven. Een klein feestje betekend meer Brut Uiteinde voor jou: op een frisse start van 2021!

P.S. de Jopenkerk is deze maand omgetoverd tot HopUp Store. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur kun je er terecht voor de Jopenervaring die we de afgelopen tijd hebben moeten missen. Een store met Jopenmerch en -boxen: al jouw favoriete crafts onder een dak.

Cookie instellingen