Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen lanceert ideaal cadeau: Jopen Taste(k)it

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen lanceert ideaal cadeau: Jopen Taste(k)it

30 november 2022 om 16:38

Jopen Bier, de grootste onafhankelijke craft brouwerij van Nederland, pakt deze feestdagen uit met een fraai bierpakket: de Jopen Taste(k)it

Jopen bierpakket met 10 bieren en 2 glazen
Jopen bierpakket 2022 tastekit
Vrouwen met Jopen Bier

Jopen Taste(k)it

De grootste Nederlandse craft brewer pakt uit deze feestdagen met de Jopen Taste(k)it: een waanzinnig proefpakket met 10 craft bieren die bijna allemaal in de prijzen zijn gevallen. Uiteenlopend van donker tot blond en van bitter tot zoet, dus zelfs voor de meest fervente bierdrinker valt er iets nieuws te ontdekken. Via de QR-code krijg je meer informatie over de bieren en proeftips, en de twee meegeleverde luxe Jopen bokalen maken de ervaring compleet. Ook leuk: de kleurrijke cadeauverpakking is binnen een handomdraai om te turnen tot een cornhole game - een soort beerpong maar dan met kroonkurken.

Ideaal cadeau

Het ideale cadeau dus, maar ook een pakket dat zelfs een avondje bij de schoonfamilie nog aantrekkelijk maakt. Verkrijgbaar op Jopenbier.nl en bij geselecteerde slijterijen, Albert Heijn, Plus en Jumbo. Als je ‘m op de site van Jopen bestelt, maak je kans op een persoonlijke proeverij voor vier personen in de Jopenkerk, begeleid door een van de biersommeliers van Jopen. Lekker!

Your name on it

Jopen zegt altijd: "We've got a craft beer with your name on it." Daarmee bedoelt de brouwerij dat ze voor iedereen wel een geschikt bier hebben. Van super makkelijk drinkbare pilseners en witbieren tot volledig gefreakte IPA’s en stouts, en alles daartussenin. De Taste(k)it is een ontdekkingstocht langs verschillende smaken, waardoor je misschien wel je nieuwe favo stijl ontdekt.

Lees ook

De Tien van Jopen

10 redenen waarom de Jopen Taste(k)it dé uitkomst is voor iedereen die deze feestdagen de beste bieren wil proeven: Craft Pilsner, Juicy Lager, Bright Light, Adriaan Wit, Mooie Nel IPA, Blurred Lines, Hop Zij Met Ons, Neder Wit, Trinitas Tripel en Heavy Cross.

De Jopen Taste(k)it bestaat uit:

- 10 uiteenlopende Jopen craft bieren
- Proefinformatie en uitleg per bierstijl
- 2 luxe Jopen bokalen en een mini cornhole spel
- Alles in één opvallende geschenkverpakking
- Gratis thuisbezorgd (óf bij de gelukkige ontvanger van jouw cadeau)

Prijs en verkrijgbaarheid

De Jopen Taste(k)it kost € 42,95 en is verkrijgbaar op Jopenbier.nl en bij geselecteerde slijterijen, Albert Heijn, Plus en Jumbo. Verzending vanaf Jopenbier.nl is gratis.

Jopen Tastekit 2022 bierpakket met 2 glazen en 10 bieren

Cookie instellingen