Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen lanceert Milkshake IPA | Life's a Peach

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen lanceert Milkshake IPA

14 mei 2020 om 09:49

Jopen introduceert: Life's a Peach een Milkshake IPA. Dit frisse en fruitige speciaalbier heeft een alcoholpercentage van 6% en wordt gebrouwen door Jopen Bier in Haarlem.

Jopen life's a peach // Pixabay
Jopen Brouwerij
Jopen Life’s a Beach

Life's a Peach bier

Jopen Bier heeft een Milshake IPA gelanceerd onder de naam Life's a Peach. De naam stamt af van de bekende uitdrukking 'Life's a b*tch', maar de brouwers zien het graag wat zoeter. En wat is daar beter voor geschikt dan deze Milkshake IPA met perzik? Life’s a Peach!

Overigens heeft Jopen nog een bier waarvan de naam van deze uitdrukking afstamt, namelijk de Session IPA .

Smaakbeschrijving

life Jopen Life's a Peach is een zachte, zoete en fruitige India Pale Ale. Het bier is van hoge gisting en heeft een alcoholpercentage van 6%. De smaken van het bier worden bereikt door de perzik in combinatie met hoppige smaken zonder al te veel bitters. De perzik (en melksuikers) geven dit bier een volle ‘dikke’ fruitige smaak. Dus haal de rietjes en parasolletjes maar alvast tevoorschijn want dit is een echte Milshake IPA!

Lees ook

Over Jopen

Het in 1994 geboren Jopen brouwt onder het motto 'Anything but Boring'. Alles wat uit de ketel komt is daarom lekker onverwacht en niet normaal lekker. En mocht je Jopen ergens tegen het lijf lopen, reken er dan maar op dat ze er alles aan doen om elk laatste druppeltje dufheid uit je dag te persen.

Cookie instellingen