Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jupiler komende vijf jaar sponsor Parkpop

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jupiler ook komende vijf jaar sponsor Parkpop

26 juni 2012 om 10:48

Bierbrouwer Jupiler heeft het genoegen, ook de komende vijf jaar het hoofdsponsorschap van Parkpop op zich te nemen. Parkpop is één van de grootste gratis popfestivals in europa. Elk jaar op de laatste zondag van juni wordt er door duizenden mensen van de sfeer genoten. Guus Dutrieux, directeur van de organisatie die Parkpop organiseert en Frank Etman, events manager van Jupiler ondertekenden het contract

Guus Dutrieux: “Jupiler is een aansprekend en sterk groeiend merk dat zich steeds nadrukkelijker profileert op muziekfestivals. Met Anheuser-Busch InBev, de brouwer van Jupiler, werken we al vrijwel sinds onze oprichting van 32 jaar geleden samen. Het merk helpt actief mee om Parkpop goed te profileren en is ook zelf prominent aanwezig via de naamgeving van één van de twee hoofdpodia, het Jupiler Stage.”

Niet alleen Guus Dutrieux is verheugd met het contract, ook eventmanager van Jupiler Frank Etman: “Parkpop past perfect bij Jupiler, met waarden als vriendschap, plezier maken en leuke momenten delen met vrienden. Dat zie je niet alleen in voetbal waarin we bekend zijn door de Jupiler League en diverse clubs, maar ook in de muziekwereld. Zo is Jupiler naast Parkpop tevens sponsor van onder andere Rock Werchter, Bospop, Dance Valley en poppodia als Tivoli, 013 en Effenaar.”

Lees ook

Wim Noordzij, de man die de sponsoring begeleidde is tevreden dat AB Inbev loyaal is gebleven aan Parkpop: “mede dankzij de inspanningen van Jupiler kunnen we de continuïteit van Parkpop waarborgen. De wijze waarop het merk zijn marketing inzet voor muziek en Parkpop in het bijzonder is heel sterk en prijzenswaardig.”

Cookie instellingen