Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Klein bierwinkeltje propvol speciaalbieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Klein bierwinkeltje propvol speciaalbieren

07 januari 2017 om 13:17

Utrecht heeft er een nieuwe bierwinkel bij.

Bij het bierwinkeltje 'Drie meter bier' ligt de nadruk op Nederlandse, op smaak geselecteerde speciaalbieren.

Drie Meter bier bierwinkel Utrecht

Drie meter bier is een compacte en gezellige winkel waar altijd iets te beleven valt.

Bierwinkel

De winkel is gevestigd achterin het kabinet van de winkel van de Familie van Rijk (brood, lunch en delicatessen) aan de Amsterdamsestraatweg 379 in Utrecht. En zit op een steenworp afstand van de Utrechtse brouwerijen Oproer en van de Streek.

Drie meter bier

Growlertap

Lees ook

De afmetingen van het winkelschap zijn letterlijk drie meter. Dit maakt de winkel misschien wel het kleinste winkeltje van Utrecht. Het schap staat volgepropt met zoveel mogelijk op smaak geselecteerde speciaalbieren.

De nadruk van ons assortiment ligt op Nederlandse bieren. Daarnaast staan er regelmatig bijzondere specials uit het buitenland in de schappen. Het assortiment verandert regelmatig. Kortom; Drie meter bier is een smaakfestijn voor iedere bierliefhebber.

Ook bijzonder is de growlertap. Hiermee worden unieke speciaalbieren die niet of nauwelijks op fles verkrijgbaar zijn afgevuld op fles. Dit zijn bieren van kleine brouwerijen uit de regio of exclusieve en gelimiteerde brouwsels van over de hele wereld. Zo haal je altijd iets bijzonders in huis.

Cookie instellingen