Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

11 kroegentocht | stichting ALS | Klunen & Speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Klunen en speciaalbier drinken voor het goede doel

21 februari 2018 om 11:40

Onder de naam ‘11Kroegentocht’ organiseren Borrelbar Plank en Brouwerij Stapzwan op zaterdag 10 maart 2018 een bijzonder evenement voor het goede doel in de binnenstad van Utrecht.

Stapzwan bier
Stapzwans header
Brouwerij De Leckere

De 11kroegentocht met speciaalbier

De 11kroegentocht is een evenement geïnspireerd op de Elfstedentocht. Deelnemers zullen klunend, (Op schaatsen met rubbers eronder) een route langs 11 kroegen in de binnenstad van Utrecht afleggen. Per kroeg kunnen zij genieten van verschillende lokale speciaalbieren gebrouwen door brouwerijen StapZwan of De Leckere. De opbrengsten van de 11kroegentocht gaan dit jaar naar stichting ALS.

Over ALS

ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een van de meest ernstige aandoeningen van het zenuwstelsel. Hoewel er wereldwijd veel onderzoek naar de ziekte wordt gedaan, zijn de mogelijke oorzaken nog onbekend. Nadat de eerste symptomen zich laten zijn is de levensverwachting niet langer dan 2 tot 5 jaar. Stichting ALS heeft als doel om geld op te halen tegen deze genadeloze ziekte.

Meedoen zonder schaatsen?

Deelnemers die niet willen of kunnen klunen mogen zelf een originele manier bedenken om de route mee af te leggen, maar gaan niet voor de prijs voor snelste deelnemer. in plaats daarvan wordt er onder deze mensen een originaliteitsprijs verdeeld.

Lees ook

Informatie

De 11kroegentocht vindt plaats op 10 maart, Wil je meedoen? Koop dan nu je kaartjes. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. 

Meer bier op Biernet.nl