Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kornuit JAJEM: nieuwe biermix van pils en jenever

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kornuit JAJEM: nieuwe biermix van pils en jenever

24 april 2019 om 10:22

Kornuit JAJEM is een nieuwe biermix van pils en jenever. Kornuit en JAJEM zijn twee echt Nederlandse merken die beide staan voor het creëren van mooie momenten en het vieren van het leven. 

Kornuit JAJEM logo
Kornuit JAJEM logo
Kornuit JAJEM licht en donker

Biermix

Biermixen zijn momenteel vooral bekend van de Radlers en de van oorsprong Mexicaanse mixen van bier met tequila. Maar deze week komt er een volledig nieuwe biermix op de markt: Kornuit JAJEM. Deze frisse combi van bier en jenever wordt op donderdagavond 25 april voor het eerst geschonken tijdens een speciaal launch event in Amsterdam. 

Kornuit JAJEM

Kornuit JAJEM is een mix van Kornuit pils, JAJEM Jenever en natuurlijke citrus aroma’s. Deze biermix heeft een licht zoete, frisse smaak en 5,9% alcohol. Het is een ideale drank tijdens een feestje, op een festival of in de zon op het terras.

Kornuit JAJEM blikjes Jamie van der Will, JAJEM: “We speelden al tijdje met het idee om onze JAJEM Jenever met bier te mixen. Dat uitgerekend Kornuit op ons pad kwam, was een ‘match made in heaven’. We zijn elkaar al vaak tegen gekomen op festivals en bedienen dezelfde doelgroep. We zijn blij dat we met een jong en enthousiast team zo een stapje dichter bij onze droom komen. Met Kornuit JAJEM bieden we een heerlijk fris alternatief om optimaal te genieten tijdens de komende mooie lente- en zomerdagen.”

Lees ook

Christian Camps, Brand Manager Kornuit: “De biermarkt in Nederland is in beweging. Pils is met afstand nog steeds het meest gedronken bier. Maar speciaalbieren en biermixen zijn flink in opmars. Consumenten willen steeds vaker nieuwe smaken, merken en belevingen proberen. De combi van bier en jenever kennen we natuurlijk van de kopstoot. Maar Kornuit JAJEM is lichter en frisser, echt een biermix. Het heeft een andere, zoetere smaak. We denken hiermee goed aan te sluiten op de wensen van onze doelgroep.”

Introductie en verkrijgbaarheid

Consumenten kunnen Kornuit JAJEM voor het eerst proeven en ontdekken op donderdagavond 25 april aanstaande in de Kopstootbar in Amsterdam. De eigenaren van JAJEM schenken die avond in hun eigen kroeg voor het eerst Kornuit JAJEM.

Hoewel deze locatie anders doet vermoeden, is Kornuit JAJEM geen kopstoot. Het is een biermix die in geselecteerde horecagelegenheden, clubs en Kornuit festivals verkrijgbaar zal zijn. Zo kunnen bezoekers van onder meer Radio Radio en Straf_Werk tijdens hun festivalbezoek genieten van een Kornuit JAJEM.