Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kornuit JAJEM | Biermix van pils met jenever

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kornuit JAJEM

Kornuit JAJEM is een Biermix met 5,9% alcohol. Kornuit JAJEM wordt gebrouwen door Grolsch Brouwerij in Boekelo.

Kornuit JAJEM logo
Kornuit JAJEM logo

Eigenschappen

Kornuit JAJEM is een biermix van Grolsch met de Amsterdamse jenever distillateur JAJEM. Deze drank bestaat uit Kornuit pils gecombineerd met JAJEM jenever.

Smaak & Omschrijving

Kornuit JAJEM is een frisse combi van bier en jenever met natuurlijke citrus aroma's. Deze biermix heeft een licht zoete, frisse smaak en 5,9% alcohol. Het is een ideale drank voor tijdens een feestje, op een festival of in de zon op het terras.

Kornuit en JAJEM zijn twee echt Nederlandse merken die beide staan voor het creëren van mooie momenten en het vieren van het leven. Met Kornuit JAJEM bieden ze een nieuwe, frisse drank om hierop te proosten.

Reviews

Nog geen reviews voor Kornuit JAJEM.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Kornuit

  • Kornuit 0.0% - Alcoholvrij - 0%

    Kornuit 0.0% is gebrouwen met de citrus-hop Cascade. Hierdoor smaakt het bier vanaf de eerste slok verrassend fris. Door het unieke brouwproces zijn de meesterbrouwers van Kornuit in staat om op geheel natuurlijke wijze een alcoholvrije Kornuit te brouwen met behoud van de frisse smaak en de zachte afdronk.  

  • Kornuit Pils - Lager - 5%

    Grolsch Kornuit heeft een frisse smaak en een zachte afdronk. Grolsch wil op deze manier een nieuwe en jongere doelgroep bereiken. Door het toevoegen van een andere hopsoort dan in normaal Grolsch bier is Kornuit van Grolsch een verrassend fris pils met een zachte afdronk.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties