Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lancering BIERNET.nl een groot succes!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lancering BIERNET.nl een groot succes

29 november 2012 om 13:00

Gisterochtend om 10.00 uur is Biernet.nl online gegaan, een moment dat uiteraard is gevierd met een biertje! Vele bierliefhebbers hebben gisteren de weg naar onze nieuwe website weten te vinden.

Bezoekers Biernet

Na vele maanden van voorbereiding hebben wij gisteren met trots onze nieuwe website gepresenteerd. De vernieuwde website heeft een compleet nieuwe vormgeving en is veel gebruiksvriendelijker dan de vorige website.

Lees ook

Verschillende doelgroepen

Bij de opzet van de site hebben we geprobeerd met verschillende doelgroepen rekening te houden. Naast de prijsbewuste bierdrinker is er veel aandacht besteed aan de liefhebbers van bier. Op Biernet.nl zijn dan ook niet alleen de aanbiedingen te vinden, ook andere informatie omtrent bier komt uitgebreid aan bod.

Groot aantal bezoekers

Biernet.nl is met veel enthousiasme ontvangen. De eerste dag is de site al druk bezocht. Meer dan 13.500 bezoekers hebben Biernet.nl bezocht en samen hebben zij in totaal 55.279 pagina’s bekeken!

Ook op Facebook en andere social media is Biernet actief, op die manier is het mogelijk om altijd op de hoogte blijven van je favoriete drankje! En vergeet ons niet te liken op Facebook, hiermee maak je kans op het lekkerste bier ter wereld: Westvleteren XII.

Cookie instellingen