Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Eerste Nederlandse online biermarktplaats gelanceerd

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lancering online biermarktplaats

01 november 2017 om 15:20

BrewTo.Eu is de eerste Nederlandse biermarktplaats en platform voor brouwerijen en speciaalbierliefhebbers. Op de marktplaats kunnen brouwerijen eenvoudig hun bier aanbieden aan liefhebbers.

BrewTo.Eu header

Nederlandse online biermarktplaats

BrewTo.EU logo Zonder tussenkomst van verkooppunten kunnen de bieren worden aangeboden, direct door brouwerijen aan bierliefhebbers. 

'Wij waren ontevreden over het aanbod speciaalbiermerken in winkels, zowel online als offline. We zagen overal dezelfde merken liggen; de plaatselijke en de landelijk opererende merken. Terwijl er werkelijk zoveel aanbod is. Dat veranderen we met BrewTo.Eu,’ aldus oprichter Luca Spanjaard. 

Lees ook

Het idee ontstond toen Nederlander Luca Spanjaard de Amerikaan Jacques Alcabes ontmoette in Barcelona. Ze wilde elkaar laten kennismaken met speciaalbier uit elkaars land, maar kwamen erachter dat dat niet eenvoudig was. Er was geen marktplaats voor speciaalbier.

Brouwerijen leveren direct thuis aan de klant

Via het platform leveren de brouwerijen direct aan klanten. Zo kunnen speciaalbierliefhebbers direct vanaf het platform hun biertjes bestellen en worden ze gemakkelijk thuisbezorgd. ‘Directe levering scheelt tijd en kosten, bespaart het milieu en levert meer op voor de brouwerij. En het bier is natuurlijk super vers,’ aldus Alcabes.

Brouwerijen kunnen zich registreren op de marktplaats en diezelfde dag nog actief worden. Nederlandse brouwerijen waaronder Brouwerij Troost en Oedipus verkopen zo hun bieren direct aan bezoekers van de marktplaats.

Internationaal 

BrewTo.Eu heeft internationale ambities. ‘We willen zo snel mogelijk uitbreiden naar andere landen. Zo kunnen we het aanbod vergroten voor de liefhebber (biertje uit zuid italie?) en kunnen we brouwerijen in staat stellen meer klanten te bereiken,’ aldus Spanjaard. 

Cookie instellingen