Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lekkerder Bier Programma van Grolsch

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lekkerder Bier Programma van Grolsch

08 augustus 2012 om 10:49

Onder het motto een perfect biertje smaakt naar meer start Grolsch deze zomer met het Lekkerder Bier Programma.

Grolsch lekkerder bier
Grolsch Puur Weizen
Grolsch Herfstbok

Grolsch gaat samen met horecaondernemers werken aan de verbetering van de bierpresentatie. Onder het motto 'Een perfect biertje smaakt naar meer' start Grolsch deze zomer met het Lekkerder Bier Programma. Samen met de horecaondernemer wil Grolsch het serveren van een glas bier, de presentatie ervan en de bijbehorende service verder verbeteren. Het programma moet leiden tot een constante kwaliteitsverbetering bij horecaondernemingen. Voor de consument is namelijk niet alleen de kwaliteit van bier, maar ook de kwaliteit van de bediening heel belangrijk. Het uiteindelijk doel van het Lekkerder Bier Programma is het vergroten van de tevredenheid onder de gasten, wat uiteindelijk zal leiden tot een hogere omzet voor de horecaondernemer.

Bedrijfsscan

Grolsch wil samen met horecaondernemers werken aan het verder verbeteren van de kwaliteit van tappen en bedienen. Daar wordt iedereen namelijk beter van, niet alleen de ondernemer en Grolsch, maar juist ook de gast. Horecaondernemingen die meedoen aan het Lekkerder Bier Programma krijgen een uitgebreide bedrijfsscan door een onafhankelijke horecaprofessional. Daarbij worden zij beoordeeld op bierbehandeling, bediening, serviceniveau, gastvrijheid, onderhoud en hygiëne van tap en leidingen. De verbeterpunten die naar aanleiding van deze scan naar voren komen, vormen de basis voor het verbeterprogramma van de onderneming.

Lees ook

Maatwerk

Het verbeterprogramma kan voor elke horecaonderneming anders zijn. Van tapinstructies en trainingen aan personeel tot aan onderhoudstips en het bijspijkeren van technische kennis. Grolsch wil met de horecaondernemer samenwerken aan de kwaliteitsverbetering van de totale bierpresentatie, met als uiteindelijk doel extra waardering van de gast. Horecaondernemingen die het hele verbetertraject hebben doorlopen ontvangen een certificaat, een gevelschild en worden vermeld in de gids met Grolsch gecertificeerde horecabedrijven.

Edwin Blom, Directeur Sales bij Grolsch: "Vanuit Grolsch willen we met horecaondernemers weer over bier praten. Kwaliteit is daarbij het uitgangspunt. De toewijding en het vakmanschap waarmee we ons bier brouwen, willen we ook terugzien bij het serveren van een glas bier. Pas als een glas bier perfect van smaak is én perfect getapt, zal een gast sneller een tweede glas bestellen."

Van start

In deze tijden van crisis moet de horeca zich over het algemeen meer inspannen om aan de verwachtingen van de gast te voldoen. Een gezamenlijke aanpak van Grolsch en horecaondernemers met focus op smaak en kwaliteit kan daarbij helpen. Deze zomer start Grolsch met het benaderen van horecaondernemers over het Lekkerder Bier kwaliteitsprogramma.