Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lighttown Brewers behaalt 100% streefbedrag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lighttown Brewers behaalt 100% streefbedrag

25 mei 2023 om 12:21

Lighttown Brewers, een samenwerkingscollectief van drie Noord-Brabantse brouwerijen heeft een succesvolle crowdfunding gedaan. Het streefbedrag van 2,5 miljoen euro is bereikt.

Lighttown Brewers behaalt 100% streefbedrag
Lighttown Brewers logo
Van Moll Proefplank

2,5 miljoen voor Lighttown Brewers

Woensdagochtend beefde de brouwerij van Lighttown Brewers letterlijk van opwinding. De laatste investeerders stonden nog net niet in een rij voor de brouwerij te wachten om nog last minute te kunnen investeren. Twee dagen eerder werd al aangekondigd dat 95% van het investeringsbedrag binnen was en ook de laatste vijf procent volgde snel. Het bier, dat gelukkig al koud stond, en de nodige confettikanonnen konden tevoorschijn worden gehaald. Door de steun van gepassioneerde investeerders en bierliefhebbers uit heel het land heeft Lighttown Brewers het doelbedrag om haar toekomstdromen waar te maken, 2,5 miljoen euro, bereikt.

Lighttown Brewers logo De financiering campagne van Lighttown Brewers, die enkele maanden geleden van start ging, had één doel voor ogen: het vergaren van het benodigde kapitaal om de gecombineerde brouwerij te starten, gloednieuwe brouwapparatuur aan te schaffen en de distributie te laten exploderen. Met de buitengewone passie en ondersteuning van investeerders kunnen nu de plannen voor groei en innovatie in rap tempo waar worden gemaakt.

Lees ook

Drie biermerken, één brouwerij

Hoewel Lighttown Brewers nog relatief onbekend is hebben de inpandige merken 100 Watt Brewery ,Van Moll Craft Beer & Stadsbrouwerij 013 geruime tijd naam gemaakt als invloedrijke merken in de craftbeer industrie. Met het behaalde streefbedrag zullen de nu al sterke e?n succesvolle merken no?g sneller kunnen gaan groeien, meer controle hebben op het proces e?n dus ook no?g betere kwaliteit kunnen leveren!

De investeerders van Lighttown Brewers hebben niet alleen bijgedragen aan de groei van de brouwerij, maar maken ook deel uit van een bloeiende gemeenschap van gepassioneerde bierliefhebbers. Als dankbaarheid voor hun steun, staat Lighttown Brewers klaar om 24 en 25 juni samen met hen de brouwerij te openen, waarbij de investeerders persoonlijk bedankt worden en een voorproefje krijgen van wat de komende jaren komen gaat.

Voor meer informatie en updates over Lighttown Brewers, bezoek de website www.lighttownbrewers.com en volg ze op social media via @LighttownBrewers.

3 brabantse brouwerijen combineren samen tot lighttown brewers

Cookie instellingen