Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Limited Edition Warsteiner fles voor IFFR 2017

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Limited Edition Warsteiner fles voor IFFR 2017

19 januari 2017 om 11:15

Warsteiner verwelkomt bezoekers van International Film Festival Rotterdam (IFFR) voor het derde jaar op rij met een Limited Edition bierfles.

Het IFFR vindt dit jaar plaats tussen 25 januari en 5 februari.

Warsteiner IFFR 2017 Limited Edition Fles
Warsteiner
Warsteiner logo

Het design van de fles combineert de IFFR campagne ‘Welcome to Planet IFFR’ en het bijbehorende logo met de zwarte en gouden kleuren uit de huisstijl van Warsteiner.

De tekst ‘Welcome to Planet IFFR’ heet alle bezoekers van harte welkom in de filmische wereld die tijdens IFFR wordt neergezet. Van 25 januari tot en met 5 februari wordt Warsteiner Premium Pils geschonken en gedronken uit dit collector’s item op verschillende festivallocaties en bij geselecteerde Rotterdamse horecagelegenheden.

Warsteiner IFFR 2017 fles in de spotlights

De kunst van pils

De ‘Welcome to Planet IFFR’ bierfles is de derde van een reeks flessen die speciaal voor IFFR zijn ontworpen door Warsteiner. De Duitse familiebrouwerij heeft nauwe banden met de kunst- en cultuursector: het merk heeft haar eigen kunstprijs de Blooom Award en ontwikkelt jaarlijks een Art Collection waarbij bierflessen of Tulpglazen als canvas worden gebruikt door internationale kunstenaars.

Ook gaat er ieder jaar weer een nieuwe Limited Edition IFFR fles in première. Een grote oplage flessen wordt voorzien van een sleeve waarop de huisstijlen van Warsteiner en IFFR samenkomen. Dit jaar sluit het design perfect aan bij de bredere beeldcampagne van IFFR en toont dit jaar de vernieuwde iconische tijger als een kleurrijke planeet -Planet IFFR- op een zwarte achtergrond.

Planet IFFR welcomes Warsteiner

Warsteiner en IFFR werken sinds 2015 nauw samen en vullen het partnerschap ieder jaar op bijzondere wijze in. Vorig jaar was het een gouden design met logo's van het IFFR erop. Dit jaar bestaat de samenwerking uit het faciliteren van de horeca op IFFR, het uitreiken van de Warsteiner Publieksprijs op vrijdag 3 februari en de Closing Party by Warsteiner op 4 februari in De Doelen.  

Lees ook

Tijdens de Closing Party en de feestavond “Dance, Dance, Dance” zet Warsteiner ook een speciale virtual reality-bar neer om het filmische thema verder kracht bij te zetten. In de VR-film wanen bezoekers zich in de wereld van Warstein, het Sauerlandse dorp waar het biermerk vandaan komt en nog altijd gebrouwen wordt. Mensen die de VR-film bekijken en ervaren, kunnen een verrassend einde verwachten met een heerlijke afdronk.

Warsteiner IFFR flessen met vlnr de versies van 2015, 2017 en 2016

Verkrijgbaarheid Warsteiner IFFR Limited Edition Fles

De Limited Edition bierfles is de hele festivalperiode (woensdag 25 januari t/m zondag 5 februari) verkrijgbaar bij geselecteerde horecagelegenheden in Rotterdam. De bierfles wordt onder andere geserveerd bij de barren van het festivalhart, zoals De Doelen en de Schouwburg. Ga voor meer informatie over de samenwerking tussen Warsteiner en IFFR en over de bierfles naar www.warsteiner.nl/iffr2017.

Warsteiner IFFR Limited Editon 2017 fles en glas