Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lindeboom wint 7 medailles op World Beer Awards 2021

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lindeboom wint zeven medailles op World Beer Awards 2021

09 september 2021 om 10:31

Lindeboom Brouwerij uit Neer is flink in de prijzen gevallen tijdens de World Beer Awards 2021. De brouwerij wist met zeven bieren een medaille in de wacht te slepen.

Lindeboom bieren winnen tijdens world beer awards 2021
Gouverneur Tripel flesje en glas op een plankje in een muur
Lindeboom Saison bier

Lindeboom x World Beer Awards 2021

World Beer Awards Netherlands Winner Opnieuw bekroning voor zeven bieren van Lindeboom Bierbrouwerij. De als Countrywinnaars 2021 uitgeroepen Gouverneur Blond en Dubbel, zijn de beste blond en dubbel van Nederland. Vervolgens drie keer zilver, voor Gouverneur Tripel, Lindeboom Saison en Venloosch Alt. En twee keer brons voor Gouverneur Stout op Hout en Venloosch Wit. De World Beer Awards is werelds grootste biercompetitie, waarin de beste bieren ter wereld worden beloond. In deze jaarlijkse proeverij testen gespecialiseerde proefpanels alle bieren blind en zonder toelichting.

Lees ook

Prijswinnende speciaalbieren

'Immens trots zijn we op de voortdurende toekenning van prijzen, nu met zeven Beer Awards in 2021. Deze toetsing en verkregen erkenning met een zevenklapper maakt helder dat Lindeboom kwalitatieve bieren brouwt', zegt algemeen directeur Paul Joosten. 'Een bewijs van de bekwaamheid van de brouwers van Lindeboom. Te zien aan de constante kwaliteit van de speciaalbieren Gouverneur, Venloosch en Lindeboom.'

World Beer Awards

Dit jaar namen er meer dan 1500 bieren uit meer dan 30 landen deel. In de eerste ronde worden alle bieren uit hetzelfde land met elkaar vergeleken en kent men goud, zilver en brons toe. In ronde twee en drie gaan de winnaars de strijd aan om de titel 'Best Beer in the World'. Deze uitslag wordt vandaag bekendgemaakt. 'Gouverneur Blond en Gouverneur Dubbel, twee Gouden Country Winners (van Nederland), zijn doorgegaan in de competitie voor the Worlds Best Beer. Bijzonder eervol én spannend!' Bezoek de website van de World Beer Awards voor meer informatie. 

Cookie instellingen