Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Maximus houdt de zomer fris met nieuwe bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Maximus houdt de zomer fris met nieuwe bieren

11 juli 2023 om 12:37

Maximus Brouwerij uit Utrecht heeft voor de zomer twee nieuwe bieren uitgebracht. Fruity Phoenix en Drifting Daisy zijn met een nieuw recept gebrouwen.

Twee blikjes Fruity Phoenix van Maximus met limoentjes er omheen
Maximus Brouwerij logo
Maximus Drifting Daisy 2023

Twee zomerse Maximus bieren

Maximus Brouwerij uit Utrecht geeft extra frisheid aan de zomer met de introductie van een Lime Gose (5,5%) als nieuwe versie van haar Fruity Phoenix en een geëvolueerde versie van de succesvolle Drifting Daisy Belgian IPA (6,7%). Beide bieren zijn verkrijgbaar op fust en blik.

Lees ook

Fruity Phoenix Lime Gose

Maximus Fruity Phoenix Lime Gose blikjes De Fruity Phoenix Lime Gose doet je opleven op een lome zomerdag en is een lichtzuur tarwebier van gemengde gisting. Het bier is op smaak hebben gebracht met op eikenhout gerookt zeezout, verse limoenschil en korianderzaad. Dit geeft een subtiele balans tussen de citrustonen, mineralige ziltigheid en complexiteit door het gerookte zeezout. De gebruikte hop is een Mandarina Bavaria. De Gose is een historische bierstijl die zijn oorsprong vindt in Goslar, Duitsland.

Drifting Daisy Belgian IPA

Maximus Drifting Daisy 2023 blikjes De Drifting Daisy is een Belgische IPA die na de vorige succesvolle versie qua smaak nog iets verder is aangescherpt. De zomerstijl van het bier is een samenspel tussen de zachte tonen van steenfuit en een aangename kruidigheid uit de La Chouffe gist. In samenwerking met Hollands Hophuis zijn de speciale Sloveense hopsoorten Styrian Wolf en Dragon geselecteerd die het karakter aanvullen en een aromatische, grassige en fruitige dryhop geven.

Cookie instellingen