Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Metamorfose voor Grolsch verpakkingen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Metamorfose voor Grolsch verpakkingen

21 februari 2012 om 17:08

Vernieuwde opvallende verpakkingslijn voor meer smaak, verfrissing en eenheid.

grolsch logo Grolsch kondigt vandaag aan haar bier wereldwijd in een nieuw, opvallend jasje te hebben gestoken. Het biermerk heeft haar verpakkingen vernieuwd om een consistentie en opvallende verpakkingslijn te  creëren, waarbij het  draait om smaak en verfrissing. Zo zal Grolsch wereldwijd  hetzelfde vernieuwde label  gaan  voeren en krijgen de omverpakkingen een levendige groene achtergrond, waarin de karakteristieke G herkenbaar naar voren komt. Vanaf week 10 zijn alle nieuwe verpakkingen in het winkelschap te vinden.

We wilden het lekkere en verfrissende karakter van ons bier nog meer laten terugkomen in de nieuwe verpakkingen van onze producten,” zegt Jan Nales, Marketing Directeur bij Grolsch. “Ook hadden we als doel zoveel mogelijk consistentie aan te brengen om de herkenning bij consumenten te vergroten en nog beter op te vallen in het drukke bierschap. Om die reden hebben we dan ook een opvallende verpakkingslijn neergezet waarbij het draait om smaak, verfrissing en eenheid.”

Nieuwe Grolsch verpakkingen

Lees ook


Frisse, stoere en dynamische uitstraling
In alle nieuwe verpakkingen is een duidelijke modernisering van het label terug te zien die voor een frisse, stoere en dynamische uitstraling zorgt. Het logo is strakker en springt eruit door de witte achtergrond. Daarnaast is er consequent gebruik gemaakt van een levendige kleur groen en rode accenten. Op de omverpakking wordt door middel van tekst en beeld duidelijk gecommuniceerd over de inhoud van de verpakking en de voordelen voor de consument, waardoor de differentiatie tussen de verschillende verpakkingen goed herkenbaar is.

De nieuwe verpakkingen hebben betrekking op de labels van de Grolsch Beugel, de Grolsch 33cl en 25 cl fles, het Grolsch blik en alle eenmalige omverpakkingen. De kratten en de vorm van de flessen zijn recent al geïnnoveerd en blijven ongewijzigd.

grolsch blikje Grolsch blik: verfrissend groen
Het Grolsch blik heeft qua uiterlijk de grootste metamorfose ondergaan, waarbij het zilver heeft plaatsgemaakt voor een verfrissende groene kleur om consistentie in de verpakkingslijn te creëren. Om de beste kwaliteit en smaak van Grolsch bier te garanderen is het blik uitgerust met een smaakbeschermende folie. Verder is het blik voorzien van een grote opening voor extra drinkgemak en de handige koelmeter.

Zie ook de website van Grolsch.

Cookie instellingen