Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Mitra bier van de maand: G de Goudale Grand Cru

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Mitra bier van de maand: G de Goudale Grand Cru

04 maart 2020 om 13:46

G de Goudale Grand Cru van de Franse Brasserie de Goudale is het Mitra bier van de maand maart. Dit speciaalbier is daarmee kandidaat voor de titel Mitra bier van het jaar.

G de Goudale bier van de maand maart bij Mitra
G de Goudale
G de Goudale fles en glas

Mitra bier van het jaar 

Mitra gaat opnieuw op zoek naar het bier van het jaar. Dit doen ze door elke maand een speciaalbier te benoemen tot bier van de maand. Mitra Drankenspeciaalzaken organisseert deze verkiezing in samenwerking met Biermagazine

G de Goudale Grand Cru

In maart 2020 is G de Goudale Grand Cru gekozen als bier van de maand bij Mitra. Het bier van de maand is verkrijgbaar bij alle Mitra drankenspeciaalzaken en online in de webshop. G de Goudale Grand Cru logo

Dit bier is vaak op een andere manier gebrouwen door gebruik te maken van een andere hopsoort. De versie die deze maand bij Mitra te koop is is gebrouwen met een hop uit de Elzas, namelijk Mistral hop. Het bier bevat aroma's van rijpe perzik, mandarijn en ananas. Daarnaast kun je een hint van koriander en jasmijn ontdekken in de geur. De smaak bevat fruitige tonen van kumquat, druif en zwarte bes en een lichte zoetigheid van karamel. Dit bier combineert uitstekend bij gamba's, schnitzel spek/kaas en Indische gerechten. 

Lees ook

Genomineerde bieren voor bier van het jaar

Grutte Pier was in 2018 de eerste brouwerij die de titel 'Mitra bier van het jaar' in de wacht sleepte met Elixer. Het bier van het jaar 2019 werd Joey Greenhorn van Kompaan uit Den Haag. In 2020 jaar zijn de volgende bieren verkozen als bier van de maand en zij maken dus kans om de opvolger van Joey Greenhorn en Elixer te worden. 

- Januari: DAVO Migaloo
- Februari: Grutte Pier Rodulf de Viking
- Maart: G de Goudale Grand Cru

Zou je ook graag mee willen beslissen over wat het bier van het jaar gaat worden? Geef dan nu je mening over dit speciaalbier. Bekijk alle bieraanbiedingen bij Mitra.