Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Mitra laat bier rijpen in de Bourgondische Bierkelder

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Mitra laat bier rijpen in de Bourgondische Bierkelder

15 december 2022 om 16:30

Mitra heeft voor drie bieren certificaten uitgebracht die je nu kunt aanschaffen. Bij aanschaf van een certificaat wordt het bier 5 jaar te rijpen gelegd in de Bourgondische Bierkelder.

Mitra en de Bourgondische Bierkelder laten bieren rijpen
Grand Prestige in de Bourgondische Bierkelder
Speciaalbieren om te rijpen voor 5 jaar

Mitra x Bourgondische Bierkelder

Mitra drankenspeciaalzaken en de Bourgondische Bierkelder zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Vanaf nu kun je bij Mitra een certificaat kopen van drie speciaal geselecteerde bieren: Hertog Jan Grand Prestige, Cuvée v/d Keizer Imperial Dark & La Trappe Quadrupel. Het certificaat ontvang je direct, maar voor het resultaat van deze aankoop moet je even geduld hebben. 

Er zijn slechts 1.800 vouchers beschikbaar, OP = OP.

Certificaten om bier te laten rijpen

Bieren voor vijf jaar gerijpt

Gekoppeld aan het certificaat ligt er namelijk een fles speciaal voor jou onder de perfecte condities te rijpen bij de Bourgondische Bierkelder. Na de rijping van 5 jaar, wordt je persoonlijk fles aan je overhandigd. Je kunt zelf aangeven of je gedurende de rijping ook af en toe een update wilt ontvangen over de rijping van jouw eigen fles.

Na vijf jaar zal het bier een ware smaakevolutie hebben doorgemaakt en dat kun je aan den lijve ondervinden. Het maakt de proeverij extra interessant door ook een 'verse' fles van het betreffende bier te openen en zo de smaakevolutie goed te kunnen herkennen.

Mitra laat speciaalbier rijpen in de bourgondische bierkelder

Cookie instellingen