Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nederlandse Brouwerijengids editie 2012

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nederlandse Brouwerijengids editie 2012

22 maart 2012 om 18:16

Eind maart 2012 brengt Birdy Publishing de eerste Nederlandse Brouwerijengids op de markt.

De Nederlandse Brouwerijengids editie 2012 is een handige gids met daarin alle 123 brouwerijen die Nederland rijk is. De echte bierkenners weten precies op welke plek in Nederland een brouwerij te vinden is. Maar de kennis van de grote groep bierliefhebbers houdt vaak op bij de namen en plekken van de grote brouwers met de bekende namen. Toch kent Nederland op dit moment 123 brouwerijen, een aantal dat arbitrair is, want maandelijks komt er wel een brouwerij bij of valt er eentje weg.

Lees ook

Uitgeverij Birdy Publishing BV, tevens de uitgever van het magazine Bier!, heeft de eerste Brouwerijengids van Nederland ontwikkeld. Een handzame en overzichtelijke gids waarin die 123 brouwerijen zijn opgenomen met adresgegevens, eventuele bezoektijden, een korte omschrijving van de brouwerij en een overzicht van de bieren die gebrouwen worden. Iedere brouwerij, groot of klein, heeft een pagina in de gids. De pagina’s zijn fraai opgemaakt met fotomateriaal en logo’s. Achterin de gids is een handige uitklapkaart van Nederland waarop aangegeven is waar de brouwerijen zich bevinden. Het is een Brouwerijengids met daarin de ‘grote’ acht leden van Nederlandse Brouwers, de leden van het KBC (Klein Brouwerij Collectief) en de onafhankelijke brouwers.

De gids kost € 3,95 en is te koop bij de brouwerijen, via gespecialiseerde bierboekwinkels en te bestellen via http://www.biermagazine.nl/bier/30/webshop.html

Cookie instellingen