Eerste plekken voor Jopen en Kompaan in Barcelona

Nederlandse brouwers scoren in Barcelona

Tijdens de Barcelona Beer Challenge 2017 hebben de brouwerijen Jopen en Kompaan goud in de wacht gesleept. Ook brouwerij Klein Duimpje uit Hillegom viel in de prijzen met twee verschillende bieren.

29 maart 2017 om 10:01


Tijdens het Barcelona Beer Festival worden de winnaars van de Barcelona Beer Challenge bekend gemaakt. Brouwerijen konden meedoen in een aantal categorieën bier. Meesterstuk 2017 van Jopen behaalde een gouden medaille in de categorie Winter Seasonal Beer. 

Nederlandse brouwerijen in de prijzen

Jopen was niet de enige brouwerij die in de prijzen viel, de Blauwe Tram van Klein Duimpje mocht zilver in ontvangst nemen en kon met Hillegomse Hangkous ook brons mee naar huis nemen. 

Bloedbroeder van brouwerij Kompaan kreeg net als Jopen een gouden medaille uitgereikt. Het bier van Kompaan won in de categorie Russian Imperial Stout. Bloedbroeder is een donker bier met 9,1 procent alcohol waar port aan is toegevoegd. 

Awards

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

Heineken blikt terug op een oranje 2014
Heineken blikt terug op een mooi jaar met de Heineken Chief Oranje Officer. "Hoe in 2014 ons kleine kikkerlandje een gigantisch oranjejaar beleefde"¦"

Meer reclames van Heineken Pilsener