Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen Meesterstuk 2017

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen Meesterstuk 2017

Jopen Meesterstuk 2017 is een Porter met 10,0% alcohol. Jopen Meesterstuk 2017 werd gebrouwen door Jopen Bier in Haarlem.

Jopen Meesterstuk 2017

Eigenschappen

Het Meesterstuk van 2017 is een Imperial Porter dat is gebrouwen met verse gember en Keltisch zeezout. Tijdens de lagering is er cacao aan toegevoegd.

Smaak & Omschrijving

Het Meesterstuk van 2017 is een Imperial Porter. Dit bier is gebrouwen met verse gember en Keltisch zeezout. Tijdens de lagering is er cacao aan toegevoegd.

In de middeleeuwen moesten ambachtslieden een meesterstuk vervaardigen als proeve van bekwaamheid. Ter ere van Sint Maarten, de beschermheilige van het Haarlemse brouwersgilde, brouwt Jopen jaarlijks in gelimiteerde oplage een Meesterstuk (wisselende receptuur). 

Meester stuk 2017 won op de Barcelona Beer Challenge een gouden prijs in de categorie Winter Seasonal Beer. 

Het laatste nieuws van Jopen Meesterstuk 2017

Bekijk meer nieuwsberichten.

Producten van Jopen Meesterstuk 2017

Reviews

Nog geen reviews voor Jopen Meesterstuk 2017.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Jopen

 • Jopen Adriaan Wit - Wit - 5%

  Jopen Adriaan heeft een zachte smaak met frisse en fruitige tonen van sinaasappel.

 • Jopen Bitterzoet Verlangen - Blond - 6%

  Jopen Bitterzoet Verlangen is een fruitig blond bier. Het bier is volmoutig met fruitige tonen als citrus, meloen en perzik uit de hop. Tonen van dille en dennenhars uit de hopsoorten Sorachi Ace en Chinook en lichtkruidig dankzij het korianderzaad. 

 • Jopen Blue & Black Eyes - Stout - 4%

  Jopen Blue & Black Eyes zal in de smaak vallen bij liefhebbers van Stout bieren. Deze smaakvolle Milk Stout heeft door de Engelse roastmouten aroma's van koffie en bittere chocolade. De toevoeging van blauwe bessen en bramen zorgt voor fruitigheid en een frisse afdronk.

 • Jopen Bokbier - Bock - 6,5%

  Jopen vier granen Bokbier van 6,5% is een seizoensspecialiteit voor de herfst. De hoge gisting zorgt ervoor dat Jopen vier granen Bok een fruitig aroma heeft. De speciale blend van de verschillende bleke en donkere moutsoorten resulteert in een licht moutige smaak en een subtiele gebrandheid. Jopen Bokbier is gebrouwen uit tarwe, gerst, haver en rogge.

 • Jopen Don't tRYE this at home! - Gerstewijn - 12%

  Jopen Don't tRYE this @home!! heeft de smaak van een echte Barley Wine. Waar het hoge percentage alcohol duidelijk te proeven is.

 • Jopen Eenkoorn in de Wei - Blond - 6,5%

  Jopen Eenkoorn in de Wei is een mooi blond bier van 6,5% gebrouwen met diverse granen, fruitige hoppen, eenkoorn en wei (een restproduct van kaasmakerij). De verschillende granen zorgen voor een complexe moutsmaak en de toevoeging van wei geeft een frisse toets aan het bier. De frisse smaak wordt gecombineerd met aroma's van citrus.

Zie meer merken van Jopen

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl