Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gebrouwen door Vrouwen: Gember Goud en Mama Mia

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuw bier: Gember Goud en Mama Mia

23 juni 2017 om 10:28

De Amsterdamse huurbrouwerij Gebrouwen door Vrouwen heeft twee nieuwe bieren gelanceerd: Gember Goud en Mama Mia. Gember Goud is een Pale Ale en Mama Mia is een White Ale.

Nieuw bier: Gember Goud en Mama Mia
Gebrouwen door vrouwen
Gebrouwen door Vrouwen Gember Goud logo

Gember Goud is het vijfde bier wat gemaakt is door Gebrouwen door Vrouwen. Mama Mia is exclusief gebrouwen voor de pizzeria Mama Dough.

Gember Goud

Gember Goud is een pale ale met gember van 4,6%, een droom die uitkomt voor de twee zussen uit Amsterdam. Na jaren experimenteren is het bier eindelijk uit de brouwketels gestroomd. Met Gember Goud beleef je echt de smaak en beleving van gember op je tong en in je keel. Een heerlijke ervaring!

Lees ook

Mama Mia

Daarnaast hebben de dames van Gebrouwen door Vrouwen een exclusief bier gebrouwen voor het hippe pizza restaurant Mama Dough. Mama Mia is een heerlijke white ale met Italiaanse sinaasappelen. Het bier is gebrouwen in de ketels van Brouwerij Hoop in Zaandam.

Onder leiding van brouwster Kim is het een heel erg lekker bier geworden. De white ale smaakt heerlijk bij de pizza's van Mama Dough. Sinds begin is het Mama Mia bier exclusief te verkrijgen bij Mama Dough op het Beukenplein in Amsterdam.

Gebrouwen door Vrouwen merken

Cookie instellingen