Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe directeur voor Bierbrouwerij de Koningshoeven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe directeur voor Bierbrouwerij de Koningshoeven

04 september 2020 om 10:11

Royal Swinkels Family Brewers heeft nieuwe directeur voor bierbrouwerij de Koningshoeven benoemd. De familiebrouwer zet daarmee de volgende stap en versterkt focus op craft- en speciaalbier.

La Trappe Blond Trappistenbier twee kelken en een 75cl fles met daarnaast wat boorrelhapjes op tafel in een proeflokaal
Bieren van Swinkels Family Brewers
La Trappe Trappist logo

Nieuwe directeur De Koningshoeven

Royal Swinkels Family Brewers kondigde gisteren aan dat Thijs Thijssen zijn functie als algemeen directeur van Bierbrouwerij de Koningshoeven overdraagt aan Esther de Vilder. De Swinkels-telg gaat zich volledig focussen op de groei van het craft- en speciaalbier-segment van Swinkels Family Brewers en wordt vrij gemaakt om hier zich volledig op te kunnen richten. Thijssen blijft algemeen directeur van Brouwerij de Molen, die in 2019 volledig onderdeel is geworden van het moederbedrijf. 

Thijs Thijssen

La Trappe Trappistenbier logo Thijs Thijssen heeft zich de afgelopen 22 jaar ingezet voor bierbrouwerij de Koningshoeven, waarvan 15 jaar als algemeen directeur. Mede onder leiding van Thijssen is de trappistenbrouwerij tot bloei gekomen en zijn onder andere het proeflokaal gerealiseerd, is de brouwerij gemoderniseerd en zijn er zeer gewaardeerde bieren geïntroduceerd, zoals Witte TrappistLa Trappe Bock, La Trappe Isid'or en het Quadrupel Oak Aged-programma.

Lees ook

Opvolger Esther de Vilder

Esther de Vilder zal Thijssen per 7 september aanstaande opvolgen als algemeen directeur van bierbrouwerij de Koningshoeven. De Vilder heeft de afgelopen zeven jaar diverse functies bekleed binnen Swinkels Family Brewers, waarvan vijf jaar als Head of Communication. Als algemeen directeur zal De Vilder de groei van de succesvolle brouwerij en de bekroonde trappistenbieren voortzetten.

Gijs Swinkels, chief commercial officer: “De komende jaren zetten we versterkt in op het craft-segment, als onderdeel van onze strategie. Ik heb er alle vertrouwen in dat Thijs onze visie op craft de komende jaren verder kan concretiseren als algemeen directeur van brouwerij de Molen. De samenwerking met brouwerij uit Bodegraven begon in 2015 en was al een concrete stap in deze richting. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat we met Esther als algemeen directeur van bierbrouwerij de Koningshoeven de juiste kandidaat hebben gevonden, uiteraard met instemming van Abdij O.L.V. Koningshoeven.”

Cookie instellingen