Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe Texelse namen voor Texelse bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe Texelse namen voor Texelse bieren

17 februari 2023 om 14:40

De Texelse Bierbrouwerij heeft nieuwe namen toegekend aan hun blond- en tripel bier. De bieren heten voortaan Texels Zeebries Blond en Tuunwal Tripel.

Speciaal bier van Texel
Texels Tuunwal Tripel flesje en glas
Texels Zeebries blond flesje en glas

Nog meer op z'n Texels

Skuumkoppe design sinds 2022 Op het moment is de Texelse Bierbrouwerij bezig met een redesign van het merk. Men is begonnen met het bekendste bier van de brouwerij, namelijk Skuumkoppe. Nu is het tijd voor het blond- en tripel bier van de brouwerij op Texel.

De brouwerij kiest voor beide bieren voor namen die een duidelijke link hebben met het waddeneiland Texel. De Texels Blond & Tripel van de Texelse Bierbrouwerij hebben nu een nieuwe naam en een nieuw jasje die Texel nog meer eer aan doen.

Lees ook

Zeebries Blond

Texels Blond gaat Texels Zeebries Blond heten. Een heerlijk blond bier met een typisch Texelse twist, dankzij de pure ingrediënten en het vleugje zeevenkel. Geniet, en waan je op het Texelse strand met een verfrissend zeebriesje.

Tuunwal Tripel

Texels Tripel wordt Texels Tuunwal Tripel. De naam verwijst naar de bijzondere erfafscheidingen die het landschap op het eiland typeren. De Texelse tuunwal is uniek in Nederland, net als dit bier. Een aanrader voor de echte liefhebber.”

Texels bieren met nieuwe namen en uitstraling in februari 2023

Cookie instellingen